Har du noen gang hatt en PERM?


Spedbarn Karen hadde stokk-rett hår tilbake på dagen …

Jeg har naturlig bølget hår nå, men jeg gjorde ikke alltid. Opp til min tweens, min coif var et gardin av pinne-rett orientalsk kvinnehår.

ANNONSE

I alle mine ungdomsbilder, er jeg rockin ‘nøyaktig samme vilje-være Dorothy Hammelhår … bortsett fra året da min bestemor gikk for å appellere institusjon på nabolaget college.

Den høsten oppdaget hun nøyaktig hvordan man skal gjøre perms.

Jeg husker ikke nøyaktig nøyaktig hvordan det gikk ned, eller om jeg protesterte, men på en eller annen måte snakket grannen min mamma til å gi oss begge oss perms.

Oh, gutt …

Jeg var virkelig ung på den tiden (jeg tror jeg hadde bare slått fire), så jeg husk det ikke bra, men jeg forstår at i alle Thanksgiving samt julbilder jeg har fra det året, min Mamma så vel som jeg har nøyaktig samme korte bolle-kutt perm med krøller som ser litt så stramme ut.

Og min mamma ser ganske cranky, lol!

År senere på videregående skole, da spiral perms var alle raseri, hadde mine fineste gode venner Jen så vel som Cindy dem, så vel som jeg var den eneste av oss som ikke gjorde det.

ANNONSE

Det var en flott tid å ha bølget hår. De var dagene … haha! Selvfølgelig, at alle endret i midten av ’90s når direkte håret kom tilbake med en hevn, men det er en historie for en gang til.

Hva med deg, kjærlighet? Har du noen gang hatt en Perm, så vel som nøyaktig hvordan viste det seg? Likte du det nok til å gjøre det igjen? Vennligst del din perm eventyr i kommentarene.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *