L’Occitane Cherry Princess viser at hver kvinne kan være en prinsesse fra Provence


aldri undervurdere den helbredende kraften i en dusj, bedårende pyjamas samt nye kirsebærprinsessebad, samt kroppsprodukter fra L’Occitane. De integrerer for å produsere en av de mest kraftfulle trifecter av recuperativ avslapning forstått til Womankind!

Drill Sergeant Tabs jobbet meg vanskelig denne uken, så vel som innen fredag ​​var jeg helt slått. Men det stoppet ikke ham fra å ønske å gå ut (han er et slikt feiringsdyr!).

ANNONSE

Så mens fanene gikk ut clubbing med sin nye BFF, Bruno Mars, jeg bodde hjemme, tok en lang dusj med L’Occitane så vel som leide filmer i stedet.

Jeg fant noen fantastiske nye l’occitane godbiter fra den nye fem-delte kirsebærprinsesseinnsamlingen av bad, samt kroppsprodukter (kommer 30. januar), som deres pearlescent dusjkrem ($ 20 for en 8,4-ounce flaske), Eau de Toilette ($ 40 for 1,7 gram) samt håndkrem ($ 10 for 1 unse). Disse tre elementene, sammen med en solid parfyme ($ 12 for 0,35 gram) samt en silkeaktig kroppsgel ($ 25 for 8,4 gram), omfatter den begrensede utgaveutgivelsen.

Denne gangen tar L’Occitane oss direkte til Luberon, et område av Provence i Frankrike som strekker seg 30 miles langs tøffe åser øst for Avignon, og integrerer kirsebærekstrakter fra regionen til hver av produktene i Cherry Princess Line.

Og med sin arv, heter L’Occitane samlingen etter metoden Fransk Princess Hortense de Beauharnais, som ble oppgitt for å ha den mest herlige Milky-hudfarge, ville rødme når noen betalte henne et kompliment.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Noen kirsebær dufter kommer så godt sommerkede så vel som sterk for meg, men dette er ikke en av dem. Jeg tror l’Occitane får notatene akkurat.

Sist fredagskveld, mens jeg lå opp i dusjen med pearlescent dusjkrem, som fungerer opp i et fint, rikt skum, har jeg også valgt litt tartness, freesia, så vel som den svakeste whiff av sitron. Jeg liker metoden de alle går sammen her, så vel som både håndkrem og eau de toilette viser lignende notater.

Etter at jeg masserte kremet i hendene mine … og kroppen min (jeg forstår at det er underforstått for hender, men jeg trodde at min BOD kunne bruke den ekstra fuktigheten), spritzed eau de toiletten på håndleddene mine så vel som gled inn i min nye foretrukne Victoria’s Trick plaid pyjamas (komplett med matchende tøfler!), Spenningen i uken smeltet bort.

Merci Beaucoup, L’Occitane.

ANNONSE

Pris: $ 10-40 hver
Tilgjengelighet: Kommer 30. januar til L’Occitane tellere samt butikker
Sminke samt sjarm blogg rating: a

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *