Bare feller Saydie Wedge Bootie: Som en helseklubb for føttene dine!


um … ok! Vri armen min, hvorfor gjør du ikke, så vel som tvinge meg mot min sko-kjærlige vilje for å prøve på dette paret på $ 69,95 bare feller SayDie Wedge Booties!

Jeg gir opp. Jeg skal gjøre det.

ANNONSE

Nevnte jeg at jeg endelig oppdaget en mamma gruppe for å tilfredsstille med her i Novato? Yup, si takk til deg, Interwebz! Jeg oppdaget dem på Internett i forrige uke, akkurat i tide for å gå til deres nyeste månedlige sammenkomst. Det var på mitt regionale “trygt sted” (lol!) DSW, direkte i butikken. Det var mødre, noms, drikke, chit-chat så vel som – woot-woot! – Butikken ga selv medlemmene av gruppen en 20% diskonteringsrente på alt.

Så jeg måtte snakke med noen nye mammaer, så vel som et par forventer kvinner også. Det føltes godt å ha noen personlig forventende samhandling.

Selvfølgelig, mens jeg der, har jeg også valgt dette par støvlene …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Ja, i stedet for å få noe praktisk, som en ammende bh, får jeg sko. ? I mitt forsvar, skjønte etiketten at de er “som en helseklubb for føttene dine!”

Og jeg har virkelig trengte noe sånt.

Mine føtter har vært sår, så vel som betent i det siste, så vel som jeg har gått opp en halv skostørrelse. På slutten av dagen, føler de seg massiv! Som to ekstra lange, er ekstra chubby flippers koblet til anklene mine.

Disse Saydie Booties av bjørnfeller er mine nye foretrukne føtterrelaterte ting i hele den store verden. De ser ut som leiligheter langt unna, men det er en skjult 1-1 / 2 “hæl, som er utmerket hvis du trenger litt ekstra buestøtte (som MOI). Bjørnfeller likevel ga dem en luksuriøs materialforing, så de er utrolig myke så vel som varme.

Jeg brukte dem rundt i byen i helgen, så vel som de var skjegg ideelle ut av esken. Ingen krav om å bryte dem inn.

Hvis du er interessert, er de også tilgjengelige i svart, i tillegg til mørkgråbrun, så vel som alle tre tilbys på nettet.

Mens jeg var på DSW, med tanke på at jeg allerede var der, tok jeg også denne seks-pakken med Katie, så vel som Kelly Socks ($ 11). Jeg er bekymret for deres sikkerhet, siden jeg online med et sokkemonster som alltid skjuler sokkene mine …

På skalaen av sokken awesomeness … eh, de er ok. De er typen tynn så vel som inkonsekvent. En eller to av parene er strammere enn de andre, så jeg vil ikke være hjerteskjæret når Sock Monster spiser dem til middag.

ANNONSE

Har du stødt på noen form for søte sko i det siste? any type of bad-@ss boot sightings I must understand about? This crazy shoe woman needs to know.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *