Braids, en lys leppe samt rødme blandet med bronzer


Jeg har vært nølende med å publisere noen form for FOTD i det siste siden jeg ikke føler meg som sminke jeg har på seg på daglig basis, er elegant nok. Mye av det utseendet jeg har brukt er i “fem-minutters sminkeområde” i disse dager, men du forstår hva? Jeg regner med at jeg ikke kan være den eneste personen som liker å være rask, frisk virkelighetsutseende. Som, jeg kom nettopp av en video telefonsamtale 15 minutter tilbake så vel som dette var sminke jeg hadde på seg! Hei, ekte liv. Så her går vi!

Jeg vil ringe ut et par ting. Lipstick er en arbeidshorse flytende leppestift jeg elsker, oppriktig appell flytende leppestift i gudinne. Hvis du er i lyse koraller som belyser din avtale med et øyeblikk, trenger du det i livet ditt. Det er ikke-tørking så vel som helt skjegg.

ANNONSE

Et annet sminkeprodukt av notat: For en rask hit av farge på kinnene dine, tonn opp rødmen ren med bronzer samt rødme. Jeg tar bare rødmen min, så vel som dukkert den i begge panner, så vel som så vri blandingen på mine epler. Det er den raskeste metoden for meg å få en stor mengde farge på min avtale med uten å måtte tilby med lagring så vel som blanding. Her inne, jeg blandet Laura Mercier rødme i økt med Mac mineraliserende skindige i gi meg Sun.

ANNONSE

Jeg skal hoppe på min andre video tilfredsstillende av dagen! Hvordan går det på tirsdag?

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *