En 10-minutters glitrende nøytral sminkeutseende med Mac Frosted Firework Holiday Collection, Swatches på NC42 hud og hester!


mitt nye motto for de neste ukene, månedene og muligens år er å “ha på seg glitter, og ha det overalt, fordi du aldri vet når verden uventet vil slappe av på grunn av en pandemi.”

(Hmm, som sannsynligvis ikke vil oversette godt på en støtfangerstilen …)

ANNONSE

En av de kuleste tingene om den nye Mac Frosted Firework Holiday Collection IMO er de oh-så-sparkly ekstra dimensjonsfolie øyenskygger ($ 21).

Jeg har på seg noen få ting fra le lanseringen i dette – Peachy Nude Glimmer Sparktacular, sammen med en highlighter som brukes som en krøllefarge, en dual-endte blyantforing og en leppestift og lipgloss.

Jeg tror du vil like det hvis du er i de skinnende tingene. Sparktacular og de andre foliene har en myk pulverbase som føles praktisk talt som en krem, og de er pakket med små og mellomstore biter av glitter. Jeg tror den enkleste og beste måten å bruke dem på, er å laste en ren finger, deretter klapp eller forsiktig sveipe den over lokkene dine (dette minimerer fallout, og trykket fra figuren intensiverer glanset). Resultatet er den våte, skinnende, glatte effekten jeg har her på mine øyne.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Noen kan si at det er en smule for dramatisk for å slippe av og plukke opp en fireårig fra førskolen, men heck, det er 2020. Hvis vi kan bære pyjamas overalt, kan vi gjøre hva vi vil ha med glitter.

Gal for hester

Noensinne fordi Connor rode en hest for første gang i forrige måned, har vi alle vært en liten hest, gal ‘rundt her.

Over ferieferieen gikk vi på Fotturer på Indian Valley Preserve, en av våre favorittsteder i byen, i håp om at vi ville få øye på en hest på en sti, og vi gjorde det!

Si hei til jiminy …

Vi sa også hei til noen av hestene som bor på stabil nedover gaten.

Gullhesten var litt besatt av Coycoy og fortsatte å stirre på henne som han kjente henne! Min gjetning er at han kjenner en spesiell liten jente, og Connor minnet ham om henne.

I andre nyheter … Har du Disney Plus? Hvis du gjør det, er det en ny film ut kalt svart sjarm (en remake av .g.-filmen). Jeg har aldri sett originalen, og jeg visste egentlig ikke noe som gikk inn i det annet enn det faktum at det var en hest i den, så jeg sparket den opp i helgen og tenkte at det ville være en lystartet Disney-film om et barn og henne hest…

Dude, jeg kunne ikke vært mye mer feil!

Det var seriøst en av de saddeste filmene jeg noensinne har sett. El Hub og jeg hoppet som babyer gjennom hele greia.

El Hub og har tilfeldig tilbakekalling av triste øyeblikk fra det og nevner dem på ulike tider. “Dårlig ingefær!” eller “som innebærer bonde!” eller “TERRY!” Jeg blir fortsatt tåre.

ANNONSE

Connor var den eneste som gjorde det selv om filmen uten å ha en mindre følelsesmessig sammenbrudd! Lol.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *