Sminke samt sjarm blogg mandag avstemning, vol. 553


Geit selfies burde være en ting

Så … Hva er mandagsundersøkelsen?

Utmerket spørsmål! Det er ikke, i motsetning til navnet sitt, en faktisk undersøkelse, som med bit clicky knapper. Det er bare en liste over fem mye mer eller mindre tilfeldige bekymringer jeg har publisert på denne bloggen hver mandag morgen for de siste quadrillion årene (siden 2007). Jeg liker å lese svarene dine, så vel som det hjelper meg med å få min uke til en god start. ?

1. Har du noen gang ridd en moped?

Nei, men jeg trodde seriøst på å gjøre det mange ganger da jeg bodde i SF. Jeg kom aldri rundt for å virkelig gjøre det.

Det er noe ekstremt attraktivt for meg om verktøy rundt i byen i en mynte miljøvennlig Vespa av en eller annen grunn (det må være Mint miljøvennlig skjønt … ingen annen farge vil gjøre). Jeg vil mest sannsynlig aldri gjøre det på dette punktet siden jeg forstår meg selv metoden også bra, så vel som jeg absolutt ikke tilhører noe motorisert med to hjul.

ANNONSE

2. En forekomst når du var veldig sjokkert?

Et par år tilbake da El Hub fikk hus fra jobb, så vel som fortalte meg at våre langtids husholdnings venner fikk skilsmisse.

Det blåste meg. Det var det ordspråklige “de virket så glade!” ting. Det går bare for å vise deg at du ikke alltid kan fortelle fra utsiden, hva folk virkelig går gjennom.

Jeg er også en bonafide softie, så vel som jeg alltid vil tro at som varer evig, så jeg var sjokkert – som kjeve droppet til gulvet – da jeg oppdaget.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

3. Oppføring av hele hudpleie du bruker på din avtale med beste Meow.

Ooh! OK, her går vi! Disse er i kjøpet der de er påført …

Drunk Elephant C-Tango Multivitamin Eye Cream

Tarte knockout prikkende behandling

Kate Somerville Dermal Quench Wrinkle Warrior

Kate Somerville Anti Bac Acne Clearing Lotion

Clinique betydelig forskjellig fuktighetsgivende krem ​​blandet med noen få dråper frisk sjøbær fuktighetsgivende avtale med olje

Clinique SuperDefense Broad Spectrum SPF 20 for ekstremt tørr til tørr kombinasjonshud

4. Nøyaktig hvor ofte er fremmede ødelegger navnet ditt?

Ikke så ofte ofte. “Karen” er ganske grunnleggende, men jeg har fortsatt fått min andel av innovative monikere skrevet på mine to-go-kopper når jeg har kjøpt en toasty drikke fra Starbucks, Cairn, gulrot, omsorg og Karun (uttalte Ka-Roon ).

Noen ganger tror jeg kanskje baristasene gjør det på funksjon for å underholde seg selv, noe som er helt det jeg ville gjøre hvis jeg komponerer navn på kopper hele tiden, Ha ha ha!

5. På en skala fra “fabelaktig festlig” til “bah humbug”, nøyaktig hvordan føler du deg om ferien i dag?

Full-vippe fabelaktig glad ??. Jeg føler ånden!

Livsleksjon nr. 3.546

GIRL … Hvis du skal ta en selvtillit med en geit, bli klar for den geiten til 1) slikke håret ditt så vel som 2) outshine ditt fattige selv.

Jeg antas at jeg burde være glad for at geiten ikke prøvde å spise håret mitt? Tross alt, håret mitt lukt litt som bacon så vel som cheetos, så jeg ville ikke ha klandret henne hadde hun prøvd, ha ha! Hun (geiten) bor på en julegård i byen. Vi dro til det i går, for ikke å få vårt tre ennå, siden vi gjør det neste helg, men siden jeg ønsket å ta en husholdningsitet for ferien, så vel som det var garderoben Christmassy-looking sted i nærheten. #Keepingitreal.

Så, ja, hvis du på nettet i Novato så vel som så en kvinne som skamløst går rundt kusiner ‘juletrær i går med en selfiepinne, søker etter stor belysning, det var din virkelig!

Fa-la-la-la-la

Har du satt opp ditt tre ennå?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

ANNONSE

Karen.

P.S. bekymring tid! Her er de å kopiere / lime inn med svarene dine i en kommentar. Snakk med deg snart.

1. Har du noen gang ridd en moped?
2. En forekomst når du var veldig sjokkert?
3. Oppføring av hele hudpleie du bruker på din avtale med beste Meow.
4. Nøyaktig hvor ofte er fremmede ødelegger navnet ditt?
5. På en skala fra “fabelaktig festlig” til “bah humbug”, nøyaktig hvordan føler du deg om ferien i dag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *