Kom i magen min! Bakt parmesan reker med courgette nudler samt tomat basilikum saus


Det offisielle navnet på dette måltidet er reker zoodles parmesan for to, men det uoffisielle navnet er hellig freaking sh * t, ma !!

Jeg gjorde dette måltidet i går kveld, så vel som det var så bombe. Det er bakt reker parmesan med courgette “nudler” så vel som en tomatsaus.

ANNONSE

Sjokk. Ing.

Det er akkurat hvor bra det var. Ikke fordi jeg hadde noen form for tvil om oppskriften eller noe – jeg fikk det fra Skinnytaste.com, som aldri styrer meg feil – men siden jeg ikke rote det, Haha!

ANNONSE

Mesteparten av tiden når jeg lager noe for aller første gang, ender det litt av. Jeg mener, det er normalt spiselig, men … Jeg er ikke naturlig begavet på kjøkkenet, så det tar meg et par forsøk.

Men dette var virkelig, virkelig flott ideelt utenfor flaggermuset.

Gitt, jeg ende opp med å tweaking det litt. Jeg var virkelig sulten, så vel som ikke hadde tid / tålmodighet for å gjøre tomatsausen fra oppskriften, så jeg åpnet bare en flaske tomatbasilen spaghetti saus jeg hadde i skapet så vel som utnyttet det. Jeg doblet også mengden reker oppskriften krever siden El Hub er en voksende barn som trenger kjøtt. Lol! Feeding dudes … det er en vanskelig følelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *