Sjekk inn: M2U NYC Eye Primer, Sugar Rush Eyeliner, Appeal Anbefalinger fra mamma og søt hårtilbehør


Merknad til meg selv
Hvis du skal oppbevare et rør med leppestift på skrivebordet ditt slik at du kan berøre før videosamtaler, må du sannsynligvis også huske å sjekke tennene dine for leppestift før du begynner på nevnte videosamtale! -Og det, min venn, er dine daglige sminkeanbefalinger fra den virtuelle skjønnhetselskende søsteren du aldri ønsket, men endte opp med uansett, ha ha ha!

Fet lepper vil redde oss alle
Forleden på jobben snakket vi om sminke, og en av mine kolleger påpekte at da hun vokste opp var mammaen alltid kledd til ninene før hun forlot huset, selv om hun bare skulle til matbutikken. Hun sa at mammaen alltid ville droppe disse nuggets av appellråd, som “aldri gå utenfor med curlers på”, og “ta alltid på leppestift før du forlater huset.” Dette blåste selvfølgelig tankene mine, for da jeg var en tween og tenåring, fikk jeg alle anbefalingene mine fra “Seventeen” magasinet… Jeg tror da jeg var rundt åtte mamma ba meg om å legge litt lotion på beina før jeg gikk Utenfor å spille, og det var omfanget av appellutdanningen min hjemme.

ANNONSE

Hva slags appellanbefalinger husker du at mammaen din ga deg?

Når jeg snakker om sminke, prøvde jeg et par mange flere ting som er nye for meg fra Ipsy Box-en rimelig $ 8 (!) Øyemakeupgrunning fra en indie, grusomhetsfritt merke som heter M2U NYC. Merket ligner E.L.F. i priser og stil.

M2U NYC Eye Primer
Primeren har samme tekstur og finish som Urban Decay’s Eye Primer, og mens jeg liker hvor lett den føles på lokkene mine og hvordan den smelter inn i huden min, er jeg ikke blåst bort av den. Jeg ser litt krølling mot slutten av dagen når jeg bruker den med Vizart Petite Pro Un -paletten.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Jeg prøvde også en eyeliner fra Sugar Rush-linjen, som er Tartes nye søsterlinje. Enkelt på øynene er en vri-opp gel-blyant med en innebygd sliper i den andre enden. Jeg liker den rike svarte fargen og hvor raskt den tørker (mindre enn ett minutt!), Men jeg opplever at ideen ikke er tynn nok til å virkelig nå nær basen til vippene mine.

Sukkerrushet lett på øynene foring i svart
Før jeg drar ut, en siste ting (det er hårrelatert): Jeg ser stadig disse søte skarpene med det som ser ut til å være et langt skjerf festet til dem, så når du legger håret opp, ser det ut som om du bandt et skjerf i det … Jeg vil virkelig ha denne!

ANNONSE

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen

S. Tgif!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *