Mac-hjulet er attraktive Cremeen-briller hviske så vel som rop


ved hjelp av Mac Cremeshen Glass i Cinestyle

Det må være noe i luften, siden fanene har vært rart hele tiden lang.

ANNONSE

Vel … Stranger enn vanlig. Han har grumblet seg til seg selv og stirret på meg for bizarrely lange mengder tid, klag på tepper på trappene (dårlig tabby!) Så vel som uventet å ta av som en firecracker i tilfeldige retninger.

Og han har ikke vært krus for cam som han normalt gjør. Jeg fikk ham alle satt for noen få skudd med de fire nye Cremeen-brillene fra Mac Reel attraktiv samling ($ 19,50 hver), men han var som, “ikke i humør for det. kom tilbake senere.”

Cremeen Glasses fra bunnen til toppen: Personlig screening, cinestyle, stjerne høy kvalitet samt fargemetning ($ 19,50 US; $ 22,50 CDN hver)

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg vet ikke … kanskje det er vårfeber. Jeg forstår at han hater å bli cooped opp i huset. Jeg er sikker på at han ville ha favorisert å skyte på stedet i dag, kanskje i byen siden det er solfylt. I forrige uke spurte han selv om vi kunne gjøre et bilde spredt denne måneden (og lunsj) nede på Fisherman’s Wharf. Kanskje også svinger av Embarcadero.

Jeg trodde ikke mye på det på den tiden siden det regnet, men jeg liker konseptet om en kattunge modelleringssesjon et sted på stedet. Kanskje jeg kan ta med seg en (eller kanskje alle fire) av Cremeen-brillene på den begrensede utgaven. Mine lepper har følt seg litt tørr i det siste, så vel som Macs fuktighetsgivende cremeens normalt treffer stedet.

Som flaks ville ha det, inkluderer Reel attraktivt noen flotte. Vibrerende lepper spiller en stor rolle i Reel Sexy, så vel som noen av den fargen bringer over inn i cremeen brillene fra utgivelsen.

Men det er også et par rene nyanser i blandingen, som jeg liker siden den kompenseres de mettede fargene. Uten dem ville oppstillingen ha vært som å lytte til en melodi der sangeren roper hele tiden!

Noen ganger er det de fredelige øyeblikkene som får meg til å sette pris på de høyere enda mer.

Her er noen tanker på hver av de fire fargene …

Star kvalitet: så vel som det har det også. Denne er min foretrukne av gjengen. Når jeg bærer denne intensivt pigmenterte lyse oransje koral, vil jeg buste ut blenderen, lage frosne ananasdrikker og salsa dans på Lanai. Det er lyst, morsomt, så vel som enkelt å ha på seg, så vel som jeg tror det ser fantastisk ut på egenhånd eller lagdelt på toppen av Nyt meg Simmer. KJÆRLIGHET!
Makeup samt klageblogg rating: a +

Fargemetning: Jeg var virkelig sjokkert av dette mørke, så vel som kremaktig, kul tonet hvitvin (på en fin måte). Jeg fryktet at det ville føles så godt fall-ish før jeg prøvde det på så vel som var forberedt på å pooh-pooh det, men det er ferskere enn jeg forventet å være. Farge Tradisjonister kan fortsatt oppdage det så godt mørkt for deres smak, men jeg håper de (og deg) gir det en prøve. Jeg tror ikke du vil bli skuffet.
Makeup samt klageblogg rating: a-

Privat screening: Denne nesten gjennomsiktige Milky Mid-Toned Peach gjør for lepper hvilke Essie Ballet Tøfler gjorde for negler. Pass på at du ikke er overgang. Da jeg gjorde det, bosatte det seg i de fine linjene på leppene mine, så vel som beskyttelsen så ikke uniform. Jeg liker fargen for raske treff av glans, men jeg ville ha likt å se litt mer pigment – ikke mye, bare en smule. Som det står, er det fantastisk for å legge til shimmer til Lippies som å nyte meg Simmer, så vel som Reel attraktiv leppestift.
Makeup samt klageblogg Rating: B

Cinestyle: Mac forklarer det som midt tonet blåaktig grå-fiolett, men jeg ser ikke noe slags grå på meg, så vel som virkeligheten bli fortalt, jeg er lettet. De trodde av grå leppene var freaking meg ut! Denne nyansen, som personlig screening, gjelder så, så vel som Milky, så vel som siden leppene mine er ganske pigmentert, ser begge nyanser seg ganske like ut. På egen hånd tror jeg det er bare ok, men jeg vedder på at det ville være fantastisk på toppen av rosa popcorn leppestift (for å forbedre utstrålingen så vel som tegne ut de lilla tonene).
Makeup samt klageblogg Rating: B

Star-kvalitet

Fargemetning

Privat screening

Cremeshen Glass Twatches fra venstre: Personlig screening, cinestyle, stjerne høy kvalitet samt fargemetning

Se etter Mac tellere så vel som butikker for å få Reel attraktiv i morgen. Men hvis du ikke kan vente så lenge, kan du få Reel attraktive lepper på internett ideell nå.

I skipped out on my run yesterday, so I’m off to log a few miles on the treadmill.

Gosh, keep in mind being a youngster as well as only running around for fun? Det var tider…

ANNONSE

Hide as well as seek was like doing wind sprints!

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *