Barista sjarm av rik med ny rik latte lip tint


da jeg hørte om Lushs nye Latte Lip Tint ($ 6,95), det aller første jeg gjorde var å slikke mine lepper så vel som stønn, “mmm …” Da, jeg avbildet hva det kan se ut som så vel som forestilt en gjørmete, flatbrun.

Vent – det er ikke lyden tiltalende, gjør det?

ANNONSE

Ah, men da prøvde jeg det på.

Lush kan ikke ha gjort sin nyeste lippie rettferdighet ved å referere til fargen som kaffe. Det er en tynn, glatt, ikke-klebrig fargetone som fortsetter som en pigmentert, frostig gylden bronse, så vel som jeg tror det er helt vakkert på leppene.

Oftere enn ikke, er frodige smaker så vel som dufter ikke nettopp subtile, så vel som Latte Lip-tint på samme måte som en veggplate. Jeg liker duften, som minner meg om kaffe, så vel som kakaosmør, men smaken? La meg si det på denne måten: Starbucks, det er ikke (med mindre Starbucks tilbyr en vanilje latte laget med et skudd av voks).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis leppene dine krever våthet i vintersesongen som min, leverer Latte. Jeg tror ikke det er som hydrering som Clinique veldig balsam eller synspunkt kyss meg, tankene deg, men det burde være fuktighetsgivende nok i mange dager.

Jeg ønsker at tinnet var enklere å åpne, spesielt med fuktige hender, så vel som at jeg ville velge en rørapplikator for å pakke som jeg må dyppe fingrene til, men selv med de paroppvarmene, er jeg fortsatt som denne lippie en latte .

Pris: $ 6.95
Tilgjengelighet: Tilbys nå på rike butikker, så vel som også online
Sminke samt sjarm blogg rating: a-

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Ooh! Så helt ikke frodige, men jeg nettopp surfer på Sephora-området, så vel som snublet over et par søte ting fra Laura Mercier. Har du sett den nye bakt øye fargekombinasjonen ($ 48) eller nudes liten leppe glace sett ($ 38)?

Jeg liker de myke pinkene, brune og purpurene. Så pen…

ANNONSE

Eller akkurat hva med de blinged-out Tops på Nails Inc.s to krystallpoler, Creamy Pink Knotting Hill, så vel som Shimmery Grayish Violet Primrose Hill ($ 19.50 hver)? Ja takk!

Polene er kostbare, men jeg vedder på at de ville se fantastisk ut med brikkene fra Laura (jeg liker å matche, lol!).

De virker ganske fjærete, tror ikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *