HAULARY 2017 – Nail Polish


Nail Polish Handage fortjener sitt eget innlegg!

Jeg har ingen anger!

Igjen, disse er alle kjøpt på forskjellige utsjekkinger / online bestillinger – mange var i forbindelse med sminke som jeg trukket.

Sephora.

• Formula X Holiday 2016 X i byen Mini Nail Polish Set inkluderer 10 nyanser av 4ml flasker: Fahrenheit (Cool Red), Electri-City (Coppery Shimmer), Obsesset (Dark Merlot), Majestetisk (Navy Blue), Epiphany (Antikk Gull Shimmer), Grå Matter (Kullgrå), Perfeksjon (Smoky Violet), Intensitet (Pulver Rosa), Wanderlust (Lavendel Platinum Shimmer), X Appeal (Pink Shimmer)
Jeg scoret dette for 50% rabatt (opprinnelig C $ 44) og jeg snagged det siste settet.

• Sephora formel X Gray Matter, Moon Glow, og Equinox
De hadde alle deres formel X polert på for 50% rabatt også.

Yves Rocher (online)
Jeg prøver endelig disse botaniske neglelakkene som femzero raves så mye om!

• Botanisk farge neglelakk i glitrende tranebær, svart kirsebær, valmue rød, rosenvei, magnolia, pearly tre, agave grønn og mynte
Disse flasker er svært små – bare 5 ml – men når var den siste gangen du avsluttet en hel flaske neglelakk? Disse var 50% rabatt (regelmessig $ 6)

Nail Polish Canada (online)

• Kina glasur dope taupe
• ILNP sentralstasjon
• Ilnp Chleo.
Jeg har jaktet ned CG Dope Taupe siden han så i folks skjønnhetsbokser sent i fjor. Jeg er sikker på at jeg allerede har en lignende farge i min stash, men ikke en med dette fantastiske navnet! Og disse er mine første ilnp polishes og de er nydelige! De nakne holos …

Toronto Barber & Beauty Supply

• Essie Damsel i en kjole, DJ ombord, og fangst av dagen
De hadde en vogn full av essier som var merket ned til $ 2 hver (min søster gikk nøtter og kjøpte 12 flasker!)

• Essie Gel Couture i Barre, og lukkede natt (Ballett Nude Collection)
Disse var $ 11 (ingen salg på de, men de er billigere enn hvilke andre steder krever … og min søster egget meg på å kjøpe begge disse)

Harlow & Co. (online)

• Farger de Carol i Sandstone
• Cirque i vi trippy
• Cupcake Polish i ned for tellingen
Jeg skjedde å gå på Harlow & Co. når de ga en ekstra 20% rabatt på salgsartikler (bedt om dette innlegget av Sandra over på finger candy). Dette er min første gang shopping på Harlow & Co., og det viser seg at de er bare basert på kitchener (en by i Sør-Ontario, omtrent en times kjøretur fra Toronto!) Disse poleringene ser så tamme ut i flasker, men jeg forsikrer deg om De er alle glitrende og holografiske. Cirque One er en holografisk topper – jeg kan slå noen av mine kjedelige polering i en holografisk følelse!

Salgsarrangementer (online)

• Dekk jente overlast opphold Brilliant Nail Gloss Diva etter mørk 330, Bombshell 313, Eternal Oceans 305, og Teal On Fire 55

• Dekkpike Outlast Stay Brilliant Nail Gloss Emerald Blaze 50, Coy Coral 255, REPUTABLE RED 170, OG LAV-EFTURE 145
Jeg var på jakt på å scoop opp alle CG Outlast Polishes siden jeg har hatt det 3 som jeg har prøvd så langt. Jeg har aldri sett disse på drugstorene.

Shoppers Drug Mart.

• L’Oreal Le Vernis à l’Huile i 550 Rouge Sauvage og 664 Greige Amoureux
Etter å ha sett disse på Fivezeros blogg, lovet jeg å plukke litt opp så snart de var på salg. Disse var 35% avslag. Jeg lærte nylig at disse polene ikke er tilgjengelige i USA, merkelig.

Kroppsbutikken

• Farge Rush Nail Polish i 510 Body Shop Green, 610 Crazy for Blue, og 020 Red Blitious (Ferie 2016)
Disse var bare $ 2 hver – ofte de er $ 8. Jeg opprinnelig kjøpte bare den grønne, men bestemte meg for å få et par mer siden de var så billige. Jeg lurer på om de blir avsluttet.

Hudson’s Bay.

• Butter London Aston, Hen Party (vår / sommer 2011), og Lady Muck (vår / sommer 2011)

• Butter London British Racing Green (Høst / Vinter 2009), The Black Knight (Ferie 2011) og Queen Vic
Disse var 50% rabatt på nettet – jeg hadde aldri kjøpt neglelakk fra Hudson’s Bay før (det er den kanadiske ekvivalenten til Macy’s) og oh min gosh, de sendte disse innpakket bare i lys kraftpapir i en lett polstret papirovervelg! Jeg er bare heldig at ingen av disse brøt under transport. Jeg savner faktisk fortsatt en flaske som leveres av seg selv.

Vinnere

• Butter London Brown Sugar (2014 Art of Alchemy Set), Scouse (Fall 2012), og Wallis (Fall & Winter 2011)
• NCla i kreft (hva er ditt tegnsamling)
Deretter oppdaget jeg noen smør Londons på vinnere for et par dollar mindre enn hva Hudson’s Bay solgte sine for – jeg hadde lyst på skyggen Wallis i årevis. Og NCla Polish var rett og slett fordi jeg er en kreft i dyrekretsen! Jeg plukket også opp en for min søster, hvem er en vesen (jeg likte fargen bedre, som er en fantastisk tonet dyp rød).

• Opi sett inkluderer si hei kitty! Polsk og Swarovski Crystal Bow Nail Accents (Hello Kitty 2016 Collection)
• Opi Oh My Majestet! (Alice gjennom utseende Glasssamlingen)
• Modeller Egen Diamond Deluxe Pear Purple
Jeg har holdt og øye ut for det Opi Hello Kitty Polish – det var ikkeTilgjengelig individuelt og settet Retailed for $ 25 på grunn av Swarovski Crystal Bows (som er søte, forresten, kan jeg prøve å lage smykker ut av dem) – jeg scoret dette settet for bare $ 6! Og jeg var sterkt påvirket av Beauty Geeks ‘Post på modellene Egen Polsk.

Etter at jeg fotograferte alle poleringene sammen, erklærte jeg nesten at jeg ikke skulle kjøpe en annen neglelakk for 2017. XD så trakk jeg meg sammen og begrunnet meg selv; Jeg vil bare holde meg til min 1-i, 1-out-policy og holde til mine no-buy low-buy-mål.

Har du noen av de polere som jeg plukket opp? Hvilken farge fanget øyet ditt? Dette er ikke den siste av min januar haulage siden 1) Jeg venter på noen ting i posten, og 2) januar er ikke helt over ennå!

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende dette til en PAL (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Haulary 2017 – Den siste av ithis-posten fanger resten av haylar: De fleste ble kjøpt på nettet, og noen ble kjøpt opp til den aller siste dagen i januar! 😉 Mary Kay • Perfekt Concealer i mørk elfenben og lys Beige • Foundation Primer SPF 15 • Makeup Finishing Spray av Skindinävia • Satin Hands Set …
12. februar 2017in “Skjønnhet”

Første makeup haul av 2016Inquiring sinn vil vite! Så her er det: Sephora Clearance Seksjon slår! : P Jeg dro til Sephora sist helg, og jeg fikk: buxom look alt du vil ha sett (reg $ 50 kjøpt for $ 37) Jeg halvklikede ingrid for denne. Jeg har vært nysgjerrig på buxom individuelle øyenskygger …
7. januar, 2016in “skjønnhet”

Back-up verdige gjenstander blir brent en for mange ganger med avviklet eller begrenset utgave som jeg elsker, bestemte jeg meg for å ta saker i mine egne hender og kjøpte back-ups av bestemte produkter for forsikringsformål. Her er noen ting jeg har uåpnet i min Stash: Anna Sui Dolly Girl Lipstick i …
15. juni 2015in “skjønnhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *