Mac’s Calling, så godt de vil at du bare skal legge til farge


*ring-en-ling-ling *
Få telefonen, honningbarnet, siden Mac’s A-Calling, så vel som de vil at du bare skal legge til farge.

Hvis jeg noen gang hadde hatt noen form for viljestyrke når den gjaldt lyse pinner O ‘Gloss, legger Mac bare til Color Lipglass ($ 14) absolutt nuked den. Hallo! Det forekommer å være nesten den nøyaktige nøyaktig samme skyggen av fuchsia som iPhone -saken min. En tilfeldighet? Kanskje, men når verdens sminke så vel som innovasjon kolliderer, er jeg så der.

ANNONSE

Begrenset utgave legger bare til farge skimmer av seg selv som ensom lipglass i den nærmer seg prep for fargekolleksjon (ankommer torsdag).

Bare legg til farge lipglass

Er hun ikke sassy så vel som fersk? Best for våren/sommeren. Fargen begynner med en dristig, ekstremt pigmentert pop, men den bruker nedover dagen til en overraskende naturlig mørkrosa.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Jeg tror det føles ideelt hjemme ved siden av de brune så vel som beige øyenskygger i prep for farge, og utlignet dem vakkert.

Noen konsepter for MAC -nøytrale skygger å ha på seg med bare å legge til farge …

Lette hudfarger: Phloof! (en frostet off-white), Mylar (en kremhvit med skimmer), Brule (en kremet beige)

Medium hudfarger: Ricepaper (et ferskengull med skimmer), nylon (et blekt gull med skimmer), shroom (en myk beige med skimmer)

Mørkere hudtoner: Arena (en myk gylden fersken med perle), Samoa Silk (Peach), Bamboo (A Light Peachy Beige)

Med en middels vekt, noe klissete følelse, kan vaniljesmak, bare legge til fargebergarter den tradisjonelle lipglassstrukturen så vel som smak, i tillegg til at den til og med varer en beundringsverdig fire timer på leppene.

Jeg tror jeg faller inn som med denne skyggen! Hvis du har et mykt område for sterke lepper, kan det være lurt å svinge med en Mac -teller for å inspisere det. sminke samt appellbloggvurdering: a

Når tidsmaskiner tilfredsstiller boblebad

Jeg tålte ikke lenger, så vel som sist til en av de mest etterlengtede, banebrytende filmene fra 2010 så langt … boblebad tidsmaskin.

Ok, så det er ikke banebrytende i det hele tatt, så vel som den eneste personen som mest sannsynlig forventet at det var meg, men jeg trodde det var ganske morsomt for den typen film det er. El Hub prøvde å påpeke uoverensstemmelser i handlingen knyttet til rom-/tidskontinuumet, lol! Jeg måtte minne ham på at vi likte et filmbilde om et boblebad på en tid.

Hvis hjernen din bare er i humør til å smelte inn i en beholder med stor olje -moro, passer HTTM absolutt regningen.

Det fikk meg til og med til å tro på tidsreiser … her er et spørsmål: Hvis du hadde din ekstremt egen boblebad -tidsmaskin, ville du brukt den til å reise tilbake?

ANNONSE

Jeg ville absolutt!

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *