Sjekk inn: sitroner, Moar Chanel og en fremtredende rød leppestift av Mac


Aldri i mitt liv har jeg vært så ekstatisk om sitrus, noensinne! My Meyer Lemon Tree er poppin ‘av!

Hun har så mye moden frukt på idealet sitt nå. Senere i dag skal jeg velge noen sitroner slik at jeg kan lage sitronpasta i kveld.

ANNONSE

Kanskje er sitronbarer også i fremtiden, selv om sannheten blir fortalt at jeg ikke hadde noe imot å finne en ny sitronørken til å elske. Hvis du har en sitrondessertoppskrift som vil endre livet mitt, vennligst gi meg beskjed.

Ok, så ser du fargen på denne blå gryten fra sitrontreet mitt? Det minner meg absolutt om den blå Chanel neglelakk jeg har siklet over. Jeg tror det er et tegn som forteller meg at jeg trenger det i livet mitt.

I går satte jeg den i vogna mi og har danset rundt utsjekkingsknappen rasende, så å si.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Jeg regnet også med at mens jeg var inne på det, kunne jeg like gjerne legge noen andre ting i handlekurven min!

Neste ting du vet, det er en krukke med nymåne der inne (det er på bakorder, boo) og et rør med dimensjoner de Chanel mascara. Jeg hadde også tenkt å kaste inn par Stylo Yeux eyeliners (du vet, vrien opp), men jeg har vært veldig glad for den mørkebrune ilia -linjen jeg har brukt i det siste, og jeg lekte med ideen om å faktisk avslutte det. Gisp, jeg vet!

Min favoritt Chanel -mascara
Jeg var i ferd med å legge til en pinne på $ 40 Kid de Chanel Brow Pencil (fra linjen som markedsføres til menn) som jeg elsker da jeg observerte at det også er en “damer” -versjon tilgjengelig. Etter litt rask sleuthing innså jeg, 1) de har begge en lignende ingrediensliste, 2) Begge blyanter har samme mengde produkt og 3) Kvinners versjon koster mindre – den er $ 33! Så ja. Jeg elsker deg, Kid de Chanel, men hvis dette skjer, vil jeg velge den litt mer kostnadseffektive versjonen.

Hvis (når?) Jeg faktisk trekker aktiveringen – og jeg kan fordi min viljestyrke virkelig begynner å bryte sammen – så må jeg legge til en leppestift eller to i blandingen, ikke sant? Kanskje en ny rød? Chanel gjør noen ekstraordinære røde.

Å, snakker om rød leppestift, jeg la en varm rød på babyen min for første gang noensinne! Jeg brukte Mac ganske standout på Coywolf for dance -gjengangen hennes forrige helg.

Jeg gjorde denne leppen frihånd uten leppeblyant eller en leppebørste, og jeg må si, jeg tror jeg gjorde det bra! Jentene i gruppen hennes danset til “Candy Cane Lane” av Sia, og det er grunnen til at de alle var kledd ut som søte små godteri.

ANNONSE

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen

S. Tgif! Hva skjer i helgen? Gjør du noe shopping i siste øyeblikk? Jeg er sikker på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *