Hvilke av de 4 nye buxom-oppholdet der øyenskygge nyanser vil være leder for pakken?


Det ser ut til at menneskets fineste gode venn på Buxom har sett en sminkeelskende dame på siden! Flott morgen så vel som fornøyd humpedag, søt. La oss komme onsdag til en stor begynnelse med en titt på de fire nye Buxom-oppholdet-der øyenskyggefargene for våren 2011 ($ 17 hver), som, som Buxoms 10 foregående opphold-der nyanser, er oppkalt etter forskjellige hjørnetann (Woof !).

Hva er en buxom-der-øyenskygge?
Med en plysj, lett tekstur, er disse trofaste sjarmerende følgesvennene tilgjengelige i 14 vannavstøtende nyanser. Ikke-fettete så vel som lang slitasje, buxom-oppholdet-der-skyggene er alltid der når du krever dem, og ser etter dine ganske peepers med en mineralinfusert, parabenfri formel beriket med aloe så vel som vitamin E.

Tabs uttalte at han liker ideen, men han håper virkelig Buxom vurderer å legge til noen få felinefarger på linjen (og vil gjerne tilby kitty modelleringstjenester hvis de gjør det). Mens de muller over det, vil jeg sende inn et fargetips om jeg kan – Secret Mutt, en skinnende gyldenbrun, oppkalt etter Shauna, familiens elskede pooch.

ANNONSE

Shauna The Wonderdog!

Disse traff bare skrivebordet mitt, så jeg har ikke klart å teste dem for slitasjeid ennå, men jeg liker den myke, svampete strukturen så vel som blinget-out-skimmer.

Her er en rask titt …

Med klokken nederst til høyre: Sheepdog, Collie, Cocker Spaniel samt Husky

Fargeprøver fra den overlot til The Flash: Sheepdog, Cocker Spaniel, Collie samt Husky

Switches uten blitsen

ANNONSE

Så du noe du liker?

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *