Maybelline Superstay Better Skin Foundation


Tidligere i år, da jeg ba om tips om hva jeg skulle innløse for under Optimal Points Redemption -hendelsen, var Maybelline Superstay Better Skin Foundation et forslag fra Kazzmarie. Jeg valgte opprinnelig skyggen 20 tradisjonelle elfenben, men da var jeg engstelig for at det var like godt lett, så jeg utvekslet den uåpnet for neste skygge, 25 naken beige.

Det koster vanligvis for $ 17.99 for 30 ml.

Jeg hadde renset min forrige lange ved hjelp av Drugstore Foundation, Covergirl Outlast Stay Fabulous Foundation (som jeg elsker), og var i markedet for å prøve noe nytt. De avgjørende egenskapene for meg i et fundament er: enkel å bruke, flott fargekamp og middels, men naturlig dekning. Som referanse har jeg typisk / kombinasjonshud som ikke er altfor fet eller tørr, men T-sonen min viser utstråler tidlig ettermiddag.

Beskrivelsen av Maybelline for dette fundamentet er som følger:
• Forbedrer huden (lysere, jevnere og mye jevnere)
• Passer for sensitiv hud
• Flott for alle hudtyper
• Medium til full dekning

Hele skjermen hos Buyers Medication Mart
Det kommer 12 nyanser:
10 porselen
15 elfenben
20 tradisjonell elfenben
25 naken beige
30 varm naken
40 buff beige
50 naturlig beige
70 ren beige
80 Rich Tan
85 Sun Beige
90 varm honning
95 kokosnøtt

De dypere nyanser virket ikke så mørke for meg, og noen få av mellomklassene ser virkelig ut som alle andre.

Formelen er en tykkere kremvæske, men virkelig enkel å blande, jeg kan bruke dette med fingrene og den etterlater ikke streker. Min foretrukne bruksteknikk er med en svamp for sjarmblender type for mye mer dekning. Beskyttelsen er et solid medium – jeg måler dette med nøyaktig hvor mye det dekker fregnerne mine. Dette dekker flertallet av fregnerne mine, men maskerer dem ikke helt. Overflaten er som en satengmatt – ikke for matt eller flat utseende. Jeg oppdaget at slitestiden på dette var virkelig flott – jeg opplevde ikke noe nedbrytning av grunnlaget eller skrubber av i løpet av dagen. Det holdt meg ikke så glansfri som Covergirl Outlast gjorde.

En pumpe må være vanlig på alle grunnlag, etter min mening!
Dette fundamentet fungerer SPF 15, og da jeg kikket på de aktive ingrediensene, var jeg ganske ekstatisk fordi solkremen er i typen mineral: Titandioksid. Jeg ville ha foretrukket sink, som er et bredt spektrum solkrem som også beskytter UVA -stråler. Men å ha mineral solkrem er absolutt en flott ting for folk som er følsomme for kjemiske solkremer. Jeg opplevde ikke noe utbrudd eller følsomhet for dette grunnlaget.

Ingredienser:
Solkrem: Titandioksid (1,53%)
Other: Water, Dimethicone, Isododecane, Polypropylsilsesquioxane, C30-45 Alkyldimethylsilyl Polypropylsilsesquioxane, Silica, Glycerin, PEG-10 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone / Polyglycerin-3 Crosspolymer, Sodium Chloride, Nylon-12, Phenoxyethanol, 3-O-Ethyl Ascorbic Syre, caprylyl glykol, panthenol, desodium stearoyl glutamat, natriumdehydroacetat, desodium EDTA, akrylonitril / methylmetakrylat / vinyliden klær, kopolymer, papluk, parab, parab, parab, parab, parab, parab, parab, kopol, parab, kopol,, parab,,,,,,, s på kan inneholde: titandioksid, jernoksider.

Det eneste iffy forsikringskravet for meg er dette:

Med mikro-flex innovasjon og antioksidantkraften til Actyl-C. Reduserer dette fundamentet utseendet på flekker, støt, sløvhet og rødhet for å gi deg lysere, jevnere og mye jevnere hud.

Jeg har brukt dette fundamentet regelmessig denne sommeren, og jeg har ikke sett noen merkbare forbedringer i huden min.

Jeg påpekte tidligere at jeg utveksler skyggen fra 20 tradisjonelle elfenben til 25 naken beige – jeg må ha satt meg fast med det opprinnelige valget mitt. Stiftelsen gjelder mørkere enn nøyaktig hvordan det vises i flasken. Og det oksiderer litt, noe som gjør naken beige så godt fersken og ser på huden min når den går ut. Jeg hadde ikke på meg dette fundamentet mye tidligere på året (jeg fikk dette i februar), men har brukt det regelmessig i sommermånedene med tanke på at jeg er noe mørkere nå – jeg sørger bare for at jeg blander ned nakken .

Slik er hvordan Maybelline Superstay i Nude Beige sammenligner med andre fundamenter jeg bruker:

• Shiseido Sheer og best i O20 Natural Light Oker (Ugh, jeg så nettopp dette fundamentet som ble gitt i “Last Call” på Shiseido -siden! Whyyyy …) – Jeg har vanligvis i20 naturlig lys elfenben, men jeg har oker å prøve, det er som som som som Vel fersken for meg
• Commer for alltid å avtale med & kropp i elfenben 20 – noe oransje
• Maybelline Superstay i 25 naken beige
• Illamasqua hudbase i 7.5 – Ekstremt oker og mørkt (jeg fikk dette som mikser)
• Illamasqua hudbase i 6.5 – Flott match for min vinterfarge, mindre, mindre og lett nå nå

Så mye som jeg liker merkevarer som ikke er rusterker for stiftelser (på grunn av bredere fargevort og evne til å prøve før jeg begår), reserver jeg alltid minst ett apotekstiftelse in min rotasjon. Hvis du prøver å finne et alternativ for apotek, anbefaler jeg ekstremt Maybelline Superstay – det er mye mer passende for normal, kombinasjonsboksen eller noe tørr hud, men ikke for virkelig fet eller ekstremt tørre hudtyper. For oljere hudtyper foreslår jeg Covergirl Outlast Stay Magnificent Foundation. For tørr hud anbefaler jeg Bourjois Healthy Mix Foundation.

Fordeler:
• Enkelt å søke
• Middels dekning
• Ser naturlig ut
• Lang ved hjelp av formel
• Mineral solkrem
• Pumpeflaske
• anstendig fargesvare (fremdeles mangler mørkere farger)

Ulemper:
• oksiderer litt
• Ikke sikker på om hudfordeler

Stash verdighet: 9/10

Dette er en enkel å ha på seg, ingen oppstyrsstiftelser med mineral solkrem, og dette er grunnen til at jeg ga det i mine siste favoritter. Til sammenligning vil jeg vurdere Covergirl Outlast Foundation en 10/10, bare fordi det ikke oksiderer meg på meg, fargekampen er flott, og den varer noe lenger enn Maybelline.

Har du prøvd dette fundamentet? Hva er din nåværende høyt elskede Drugstore Foundation?

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende e -post til en god venn (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Foundation and Concealer -rensing fra 2016 Dette har vært lenge. Jeg trengte bare å sette lenge til side og være i det ideelle humøret for å være alvorlig med å bli kvitt noen produkter fra stashen min. Ofte føler jeg meg litt koblet til produkter på grunn av nostalgi, og jeg snakker meg selv om å holde …
16. februar 2016in “Beauty”

Foundation Mixologysince Jeg er skyldig i å få nye stiftelser i stedet for å bruke min nåværende åpne flaske (er), normalt har jeg minst 12 forskjellige på farten. Noen av dem passer bedre til sommeren, mens andre bare blir brukt i løpet av vinteren. Hudfargen min strekker seg ofte mellom lys …
10. september 2015in “Beauty”

PP12: Shiseido luminiserende satengavtale med farger i High Beam Whitei’m spiller innhenting med jobbpanelene, så det er derfor jeg gjør to PP12-innganger denne uken. I dag sjekker vi ut den ikke ekstremt godt forståtte Shiseido -highlighteren som heter High Beam White. Shiseido ringer ikke dette en markør i seg selv, det er iøynefallende gruppert med deres luminiserende sateng ansikt …
6. oktober 2016in “Beauty”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *