Hva er din go-to sminke multitaskers for øyeblikket, og hvorfor elsker du dem?


fikk ikke noe, men kjærlighet for disse fantastiske multitaskerne
En av mine grandste multitasking elsker kan betraktes som grunnleggende … men det er en fantastisk arbeidshest. Det er Mac Brun Eyeshadow, og jeg bruker den som et pannefyller, en eyeliner og, ja, som en øyeskygge.

Mørkbrun Brun er heller ikke for varm eller for grå, og dens satinfinish ser nesten mat når den er på huden.

ANNONSE

Også, ja, det er overraskende lett å blande.

Jeg har hatt det i nord for et tiår nå (Yikes), og det er en av mine prøvde og sanne Mac-faves. Det er virkelig en stift.

Når det er sagt, jeg også meg noen Maybelline Instant Age Rewind Concealer, som er praktisk talt en dupe for den mye mye dyrere Charlotte Tilbury Concealer med Sponge Thingamabobber!

Fungerer fab som en full-dekning under-øye concealer fordi den forblir satt og ikke trener ut i fine linjer, men det er også sheers ut vakkert, slik at du enkelt kan forvandle den til et fundament hvis du vil ha det. Bare buff det ned med en børste fuktet med Mac Fix +, eller bland den med en liten Mac Strobe Cream, og sett den deretter med et snev av pulver (hvis du føler deg så tilbøyelig).

Til slutt … og dette kan høres litt rart, men jeg har gjort min sminke i bilen i det siste før skiftet mitt starter på bakeriet, og flytende leppestifter av sannferdig sjarm har vært ideell for langvarig leppe og kinnfarge .

Så det er meg! hva med deg? Hva er din nåværende go-to sminke multitaskers?

ANNONSE

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Tgif! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *