Lag din liner for å flimrende feline flicks i en jiffy


kattunge flicks med litt blits av glans gir deg en stor del av bang for pengene dine.
Layering liners. Jeg har gjort dette til en god del i det siste siden 1) Det er raskt (siden du ikke trenger å være veldig presis eller gjøre noen form for razzle-blendende utfordrende øyenskyggeblanding) så vel som 2) siden det lar deg frigjøre den fulle Fury av din innovative side ved å konjurere alle slags morsomme ferdigstillinger.

For dette utseendet trakk jeg et spedbarnsfeltet øye på mine øvre lash linjer med en svart filt tip penn liner, deretter løp en glitrende bronse liner rett langs kanten for glitrende.

ANNONSE

Deretter lined jeg mine nedre lash linjer med en pearly bronse blyant liner, flekket kantene, så vel som toppet den av med nøyaktig samme glitrende bronse liner jeg benyttet på den øvre lash linjen.

Jeg definerte også lokkene mine med et raskt feie av oransjebrun øyenskygge, men det var helt valgfritt. Du kan unngå det, så vel som bare bruke liner, samt gjør dine brynder så vel som mascara, for et totalt øyeutseende.

En siste ting: Mine feline flicks er ganske subtile her siden jeg brukte dette til å fungere, men hvis du skal til en par-tay eller annet å gjøre, kan du gå større så vel som sterkere med dine feline øye flicks. Eller, du kan bare klappe på Moar Shine på lokkene dine.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Se skinnet som kikker gjennom?

Makeup brukes i dette utseendet

Øyne: Mac Structure (Lids), Charlotte Tilbury Feline Flick Liquid Eyeliner (Øvre Lash Line), Metropolitan Caure Heavy Metal Shine Eyeliner i Starfire (øvre og lavere lash linjer), Metropolitan Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil i Smog (lavere lash linje), det kosmetikk superhelte mascara (vipper), covergirl ultrafine brow blyant i myk brun (penker)

Kinn: Mac Sunbasque Blush

Base: MAC Studio Reparasjonsvæske i NC42 blandet med Mac Strobe Cream i PinkLite Set med mineraliserende Skinfinish Natural i Medium Golden (Dette er min go-to base combo)

Lips: Mac Mahogany Lip Liner rundt med litt bit av Mac Paramount Lipstick blandet på toppen

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. Tgif! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *