5 ting jeg har kjærlig i det siste


Lovin ‘disse parfymer
1. Disse høst duftene

Tenk deg, jeg forstår ikke om disse tre burde bli offisielt tenkt på “høst dufter”, men det er høst her nå nå … og jeg har svingt blant disse duftene så vel som lovin ‘dem.

Maison Francis Kurkdijian Femin Pluriel: En chypre floral med notater av iris, fiolett, rose, jasmin, lilje-av-dalen, oransjeblomst, vetiver samt indonesisk patchouli blad.
Jeg som denne, så vel som det ikke gjør vondt at ingen andre jeg forstår, bruker det.

Mac Shadrescent i Creme D’Nude: Denne myke, rene Amber Musk er spiket med karamell, så vel som det lukter som ren, schmexy hud.

Chanel Coco Mademoiselle: En orientalsk blomster med notater av Mandarin Orange, Orange Blossom, Bergamot, Jasmine, Tyrkisk Rose, Ylang-Ylang, Vanilje, Vetiver samt White Musk. Denne er en tradisjonell feminin “genser vær” duft.

2. Denne funk-versjonen av Alicia Keys ‘hvis jeg ikke har deg av skremmende lommer

De løpene er så skarpe! Pluss, nøyaktig hvordan kan du ikke like det navnet: “Skummelt lommer?” Lol!

ANNONSE

3. Grønnsaker

Min fantastiske tann går hardt, så 99% av tiden jeg er mer sannsynlig å kreve frukt enn grønnsaker, men i det siste har jeg vært alt om veggene. Bokstavelig talt har jeg spist plater, så vel som plater av dem til lunsj, så vel som middag (ikke så mye til frokost skjønt). Min faves du jour høyre meow er bit poser av organiske snap erter fra Trader Joe’s.

Parker meg i et hjørne med en side av bolthouse salsa ranch yoghurt dressing, så vel som jeg er en glad jente. ?

Så yummy … så sunn …
4. 1920s-epoke kjoler

Må være alt Downton Abbey jeg har sett, lol! Jeg liker de reduserte mellomsøkene, så vel som nøyaktig hvor løs så vel som behagelig, uansett hva som ser ut. Jeg liker også beading så vel som frynsen (selv om frynsene ikke ser feline dame-vennlig).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

5. Å ha en feline plassering krav på meg igjen

Hver dag åpner ganske kvinnen Rosie litt mer, så vel som lar oss få vite henne bedre. Denne uken oppdaget vi at hun er ganske feisty! Som, hvis hun ønsker lurves, så vel som hun vil ha dem nå, skal du gi dem til henne. Eller det vil være konsekvenser …

Hun er allerede erklært på skrivebordet mitt, så vel som Windowsill …

ANNONSE

Hva har du vært glad i det siste? ?

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *