Det som hadde vært en pre-bg liten sephora haul


jeg skrev dette innlegget kort før mandagens Cirque du BG ble på gang, men jeg ønsket fortsatt å dele den.

De (og med “de” Jeg refererer til folk på Interwebz) sier at det bidrar til å oppmuntre babyer til å avslutte Le Womb … så jeg tok en fin, lang tur rundt min lokale Sephora den andre dagen.

Lol! Nei, jeg lurer på rundt i butikken, gikk opp og ned i gangene, for å få arbeidskraft til å starte, og fikk vennlige ord med oppmuntring fra jentene jeg kjenner som jobber der.

ANNONSE

Et par ting også på en eller annen måte funnet mystisk sin vei inn i mine varme lille hender. Whoops!

Jeg tok…

Levende bevis ideell hårdag fersk kuttet split end mender ($ 24): denne behandlingen forventes å forsegle og helbrede splitte ender, og jeg har sett noen få splitte ender her og der … det er sannsynligvis fordi det har vært en stund fordi jeg fikk en hårklipp , og fordi jeg kanskje eller ikke kommer til å få en annen til mai, håper jeg dette hjelper!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Yves Saint Laurent Volupté Tint-in-Oil i fersken meg Kjærlighet ($ 32): Fra YSL Permanent Line. En fuktighetsgivende glanset leppefarge suspendert i en fuktighetsgivende behandlingsolje, og oh! – Det er så freaking bra. Hvorfor tok det meg så lenge å komme på dette toget? Jeg vil ha alle farger beste meow!

Lancôme Deficils Vanntett High Definition Mascara ($ 27.50): Kjøpt dette fordi det holder krøll og står opp til tårer. Jeg liker børsten også, fordi det er på den tynne siden og lett for meg å kontrollere.

Jeg grep også denne L’Occitane Sephora Perk (jeg tror det var Vib 500 poeng … Eller kanskje det var 550. Jeg kan ikke huske.) Med minis av deres dusjolje, sminke rensing av olje, hudolje, en av min favoritthånd kremer og en søt sminkepose. Jeg har nettopp pakket den inn i min medisinske anleggspose!

ANNONSE

Også, vet du hva jeg bare skjønte? Jeg skjønte bare at neste gang jeg går til Sephora, vil babypike trolig være med meg.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *