Søndager med faner katten, sminke og skjønnhetsblogg mascot, vol. 443


mine darlings og divas,

Hilsen og kjærlighet til dere alle! Jeg føler meg svært godt uthvilt og avslappet i dag, noe som er uvanlig vurderer min siste tur til Japan. Jeg forventet å fortsatt være jet-lagged.

ANNONSE

Jeg var der på en virvelvind uke med arbeid fordi min agent booket meg på en talende tur på tvers av Japans berømte Cat-øyer, så jeg delte mine års erfaring med de lokale kattene der, diskutert personlig merkevarebygging, administrere internett berømmelse og prognosere kommende mote trender for sommer / høst / vinter 2017.

Jeg jobbet også med et par japanske Kitty Modeling Photo Shoots mens jeg var der – en med Shiseido for deres nye CC-krem for stripet pels (beklager, innenlandske faner, men dette vil være en eksklusiv for det japanske feline markedet), og en annen Med Chikuhodo for mitt kommende børste samarbeid.

Forvent det å selge ut raskt når det kommer i høst.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Selv om jeg reiser verden i stor grad, tar jeg sjelden hjem suvenirer. Det er sant. Jeg kan ha et rykte for overflødig, men jeg er en minimalistisk i hjertet. Faktisk var jeg Konmari-metoden før det var en ting, og jeg prøver å unngå å bringe Tchotchkes i hjemmet mitt, hvis det er mulig.

Men jeg snublet over denne gyldne heldige kattet på denne turen, og det modret til min sjel.

Kanskje det er hans skinnende forgylte frakk, som appellerer til min kjærlighet til bling, eller kanskje det er hans munter hevet pote, som alltid hilser meg når jeg kommer hjem.

Uansett hva det er, har han den visse JE NE Sais Quoi, og som jeg nevner i min memoir, faner kattet: superstjerne, jo vanskeligere jobber jeg, heldigvis jeg får, så en Maneki-Neko Lucky Cat dresser min personlige filosofi.

Jeg ser for tiden å nevne ham også. Har du noen ideer?

ANNONSE

Før jeg forlater deg (jeg er sen for min ukentlige søndag kveld dypvevsmassasje), hvis du er på vei til Japan når som helst og trenger god sushi RECs, jeg er her for deg.

Kjærlighet alltid,

Tabs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *