Jeg lol’d på hvor sterk disse $ 2 Jordana leip ut høyt utrolig skinnende glansene smak og lukt


iført Jordanana kosmetikk leppe høyt utrolig skinnende glans i xoxo

Prinsesse Jordana Lol’d som tendrils av glitrende rosa, frukt-duftende tåke klatret fra hennes skapelse på bordet foran henne, opp hennes kjole og langs hennes utstrakte armer. Og det var ikke en av de cutesy manga “tee-hee!” giggles heller. Det var en av de halsete, villainøse latterene, som “Mwa-Ha-Ha-Ha-Haaa!”

ANNONSE

“To dollar!” Hun brølte triumferende. Hennes assistent, en chubby tabby katt med marmorerte sider, nikket i devious godkjenning, og deretter fortsatte å slikke hans tum. “Tenk på alle pengene som lipgloss-besatte kvinner vil spare når de oppdager disse hydreringene, ikke-klebrig, halvtykke glans med sin rene til-medium dekning …

“Tenk på det, faner! Med Ducats vi sparer, vil vi endelig kunne bygge en elcenary hær av tabbies og begynne vår erobring av verden! ”

Tabs stoppet, brukte prinsessen et uttrykksløst utseende, syntes å sneeze en gang, og deretter gjenopptok slikke hans tum.

Greit…

For mye? Seriøst, skjønt, disse $ 2 Jordana leip ut høyt utrolig skinnende glansene er ikke halvt ille.

Twatches fra venstre: lol, xoxo, bff og gr8

ASAP, TTYL, BTW og E-123

E-123.

Jeg liker fargene, og hva er ikke å like om prisen? – Men egad! Jeg var gulvet av den sterke smaken og duften. Duften slo meg over hodet som massevis av søtt, fruktig plast, og det lingers så lenge glansen varer, så om lag to timer.

Kanskje med smaken og duften tonet ned litt, ville jeg være en enda større fan.

Pris: $ 2 hver
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på Walgreens butikker og også online
Smink og klageblogg Rating: B

ANNONSE

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen.

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *