De 5 leppens farger jeg skal bruke denne våren


når våren ruller rundt, jeg får denne galne feilen der alt jeg vil gjøre er å modifisere leppen min. Ikke kommer til å lyve, ting blir ganske slitsomt for leppene mine når værbetingelsen blir dystert … Så, nå at vinduene er åpne, så vel som sandaler er ute, så er min vårleppfarger.

Fra delegert rett: Nyx ​​Lingerie flytende leppestift i blonder detalj, Nyx Soft Matte Lip Cream i Cannes, Occ Lip Tar i Digitalis, Revlon Colorstay Ytsost Suede Lipstick i Cruise Collection, Nyx Matte Lipstick i Indie Flick
Nyx Lingerie flytende leppestift i blonder detalj

Hva har levd på mine lepper i det siste, så vel som å gjøre opptredener i like godt av mine instagrammer og blogginnlegg? Nyx Lingerie flytende leppestift i blonder detalj. Det er den aller beste naken jeg noensinne har hatt i hele mitt liv.

ANNONSE

Ja, det er en sterk uttalelse, men jeg bor med det.

Det er også ideelt på trend, med sin litt dypere nyanse, ideell mellom en rosa så vel som brun. Og det er matt. Du kan ikke mislykkes i å huske om matt finishen.

Ja, det tørker så vel som litt ubehagelig … men jeg bryr meg ikke! Det ser bare så bra ut!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Nyx Lingerie flytende leppestift i blonder detalj

Nyx Soft Matte Lip Cream i Cannes

Hvis du er en av disse galsene som bare ikke kan stå en tørkende flytende leppestift, uansett hvor vanskelig du prøver, la meg vise deg denne. Det er Nyx Soft Matte Lip Cream i Cannes. Det er en matt, men det føles ikke som en. Det er mye mer som en mousse-y tekstur, så vel som jeg oppdager det, så herlig.

For ikke å nevne, lukter det som velsmakende vanilje. Det er som vår vårversjon av en vinteraktig maroon nyanse – litt dyp, men det føles fortsatt som det er angitt for varmere vær.

Nyx Soft Matte Lip Cream i Cannes

Revlon Colorstay ypperste suede leppestift i cruise collection

La oss bli litt lysere, skal vi? Hvis du prøver å finne noe lyst, men ikke gal, lyst, sjekk ut Revlon Colorstay ytterste suede leppestift i cruise collection. Jeg er så i som med denne leppestifts myke formel, så vel som subtil korallfarge.

Denne personen har vært på våren gå til oppføring i omtrent fire år nå! (Ikke bekymre deg, det har ikke vært nøyaktig samme rør hele tiden, yuck!)

Hvis du vil utforske koraller, vil du ikke helt dedikere til noe gal, velg dette.

Revlon Colorstay ypperste suede leppestift i cruise collection

Nyx matt leppestift i indie flick

Nå, når jeg snakker om å forplikte seg til korall (eller lyse oransje), snakker jeg om denne skyggen, Nyx Matte Lipstick i Indie Flick. Beklager, men en ny Nyx leppestift, men de er virkelig så stor verdi for pengene. Jeg er sikker på at du vil tilgi meg når du prøver dem.

Jeg freaking som denne fargen. Det er bare noe om det som får meg til å føle meg som en dårlig-A når jeg bærer den, av denne grunn Sassy-bildet!

Nyx matt leppestift i indie flick

Occ leppe tjære i digitalis med smashbox insta-matt leppestift transformator

På dager når jeg bruker en bedårende kjole, så vel som noen støvler, vil jeg ha noe litt mer feminint på leppene mine, så vel som i vår, som kommer til å være okkupper i digitalis. Jeg liker originaliteten til denne lavendel / rosa skyggen. Jeg tror at Strait-up Lavendel på leppene kan se litt ut som kritt, men når den er blandet med en lys rosa, er det perfeksjon.

ANNONSE

Disse leppe tars har en ganske glanset overflate på egenhånd, men siden jeg har et alvorlig problem … måtte jeg gå så vel som gjør det matt. Hvis du har nøyaktig samme merkelige avhengighet, krever du at du får smashbox insta-matt leppestift transformator. Det er det kuleste produktet noensinne (det gjorde mine mars appell favoritter).

Du bare trykker på litt over toppen av en hvilken som helst type leppeprodukt, så vel som den umiddelbart mattifies det. Det har også en virkelig fin, nærende tekstur.

Occ leppe tjære i digitalis med smashbox insta-matt leppestift transformator

Jeg forstår at jeg skal helt angre på å stille dette spørsmålet, siden min kjøpsoppføring alltid vokser med om lag to sider hver gang, men hvilke leppestifter skal du bruke regelmessig denne våren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *