Guerlain Spring Glow 2016 samling: For damer (og herrer) som elsker lysende utseende


vet du hva? Eff det! La oss spille hooky i ettermiddag. Hva sier det?

KOM IGJEN! La oss gjøre det. Solen er ute; Vi kunne kjøre inn i byen, gå til de japanske tehager, gå rundt, sjekke ut kirsebærblomstrene, ha en kopp te og se de rosa petalene glir i vinden … ikke høres fint ut?

ANNONSE

Jeg ville elske det, faktisk, og forresten, vil jeg ha på seg Guerlain Spring Glow 2016-samlingen, fordi denne samlingen handler om den avslappede våren livsstilen.

Nei, ikke som om du går opp i et fjell eller, som parasailing eller gjør x spill. Mer som å bare nyte en solrik dag ute på parken, eller sparke den i byen med kjæresten din.

Høydepunkter fra Guerlain Spring Glow 2016 Collection …

Noen få stykker fra Guerlain Spring Glow 2016-samlingen

I denne samlingen er “lysstyrke” ordet du jour. Det er bare en glad, oppløftende samling med berøringer av rosa, gull og khaki. Jeg føler meg det … bortsett fra prisene.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg mener, ja, det er guerlain, så det handler om en million miles fra “Bargain” eller “apotek”, men $ 179 for et pulverkompakt? Det er Rick-Sanity, YO! (Side notat: The Walking Dead Returns 14 februar. Happy Valentine’s, Yay!).

Guerlain Météorites Voyage Eksepsjonelle komprimerte perler av pulver ($ 179)

Guerlain Météorites Voyage Eksepsjonelle komprimerte perler av pulver ($ 179)
Ja, du leser det riktig – denne kompakt er virkelig $ 179. Først trodde jeg det var en skrivefeil fordi, ærlig, hvorfor?

Liker, ok … Jeg får det. Det ser ut og føles luxe. Emballasjen utstråler eleganse, og den har en gravitas og heft til den. Det er også påfyllbart, og jeg liker kombinasjonen av fargekorrigering, lysende farger – den rosa, lilla, grønne, beige og hvite – som alle faktureres som “universelt smigrende”.

Jeg ser det – litt lysende, slags den subtile guerlain gløden. Effekten er defintely ikke super åpenbart, men det er flott her. Jeg tror det er veldig pent.

Men $ 179 pen ?? Jeg dunno … det er litt mye. Jeg tror du kan få en lignende, og også herlig, effekt med $ 45 timeglass ambient pulver.

Så, i utgangspunktet … denne er en splurge.

Guerlain Météorites Primer ($ 74)

Guerlain Météorites Primer ($ 74)
Nå, som for Météorites Primer ($ 74), minner det meg om Beccas bakgrunnsbelysning. De har en veldig lignende tekstur – både på den tynnere siden – og føler seg mer som fuktighetskrem enn tykke silikonprimere (som den av Smashbox).

De slår også porene mine på samme måte. Som, jeg kan fortelle det er noe som skjer der, men ansiktet mitt ser ikke spacklet utover troen. Begge legger også til en subtil lysstyrke, men jeg tror Guerlains produkt gjør en bedre jobb med å holde mine fetale områder fra å vende seg til oljesmerker.

Jeg liker dette mye, men hvis du trenger ekte avtale pore-uskarphet, vil du nok legge til en annen primer på toppen; Dette alene kan ikke være nok for deg.

Hvis du imidlertid bare vil ha litt ekstra uskarphet og glød, er det en nydelig, om enn spendy, alternativ.

Åh! – Og det hjelper også at grunnlaget mitt gjelder mer jevnt.

Rose Aux Joues Blush Duo Smile Blush ($ 62)

Guerlain Rose Aux Joues Blush Duo Smile Blush ($ 62)
Jeg liker også smilet duoen rødme (selvfølgelig jeg gjør). Den mørkere siden er faktisk rødmen, og den lettere siden er en highlighter, men du kan alltid blande de to, som jeg gjør det jeg gjør … Hei, jeg har nettopp laget et rim!

Jeg liker virkelig denne rosa. Det er lyst, skyllet og ser sunt, vet du? – Så ikke som de dukkene med de lyse rosa sirkler på kinnene sine, selv om jeg gjenkjenner at det ser ut til at det kan gjelde på den måten … men det gjør det ikke. Det er mye mer naturlig utseende enn jeg forventet, til tross for at den inneholder mye pigment. Jeg bruker et enkelt lag, som jeg ender med å slå på, og det vil vare meg hele dagen.

Ecrin 1 couleur nyte langvarig øyenskygge ($ 34)

Guerlain Ecrin 1 Coueleur Nyt langvarig øyenskygge ($ 34)
Og så er det denne øyenskyggen singel … du kan virkelig nyte denne …

Ha ha! skjønner? Se hvor det står “Nyt” på pannen?

Du kan kanskje like denne hvis du er i gule gull. Som rødmen er det mye mer pigmentert enn jeg forventet, og det varer også lenge. Jeg hadde den på den andre dagen, og etter åtte timer (jeg brukte en eyeliner som en base), hadde det knapt budget.

Le crayon yeux i blackjack og khaki driver ($ 31 hver)

Guerlain Le Crayon Yeux Vannbestandig Long-Lsating Khol Liners ($ 31 hver) i Blackjack (venstre) og khaki driver (høyre)
Samlingen har også fem vannbestandige kohl-liners som er myke og smudgye som de fleste Kohl-liners, som sannsynligvis er min favoritt øye blyantformel på grunn av hvor generelt skjegg og ikke-tørking de er på lash og vannlinjer (i motsetning til geler), Men disse er redonkløst pigmentert og glatt (som en gel).

De er interessante … Jeg får ca 10 minutter å jobbe med dem før de er fulltsett.

De forteller meg om Silkier Chanel Twist-up Stylo Yeux liners (min tur eller dør!). De varer minst åtte timer på lash-linjene, men jeg finner meg selv å måtte bruke dem etter omtrent seks timer på vannlinjene mine.

KissKiss Lipsticks ($ 37 hver)

Forresten, det er også et par $ 37 Kisskiss leppestifter i denne lanseringen, men jeg har ikke sett dem nært og personlig ennå. Det er en lys rosa kalt Darling Baby (371) og en lys fuchsia ringte alt om rosa (372). I disse bildene har jeg en oldie kissskiss nyanse kalt Pinky Groove 364.

ANNONSE

Så, når det gjelder ultra-ekstravagante sminke samlinger, hva tror du? Se noe her, du virkelig, virkelig liker?

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *