Seks år gammel


fornøyd bursdag, bit en!
Denne Coywolfen ble seks i dag! Hva en tur er det å hjelpe deg med å veilede litt person med sine tidlige år. Hver dag er virkelig et eventyr.

Akkurat nå liker hun å danse (og vil mest sannsynlig bli med på danseteamet i sitt studio neste år), så vel som noe så godt som det som er knyttet til dyr. Hennes foretrukne institusjonsaktiviteter er kunst, P.E. så vel som stamlaboratoriet. Så vel som når det er spilletid, liker hun å bygge med Legos, så vel som å spille med sine ting så vel som dukker.

ANNONSE

I går kveld preppet jeg sin årlige bursdag lasagne!

Hun får ett år, så vel som jeg bake det i hennes spesielle bursdagspanne. Det er vår morsomme husstand tilpasset – siden ingenting sier at jeg liker deg som ost, så vel som karbohydrater, lol!

Connor’s Birthday Lasagna Pan
Oh, så vel som hun virkelig er hennes fars datter, siden da det var bekymret for å velge en kake, ba hun spesielt sjokolade.

Vi vil kaste en bursdagsfest med sine gode venner på hennes dansestudio på lørdag, som burde være morsomt! Det er hennes aller første ekte bursdagsfest med mange barn, så vel som så hun er spent. Jeg har vært veldig hektisk å gjøre prep for alt … Jeg sverger, ingen av disse ungdommene vil mest sannsynlig bry seg om detaljene, men det er viktig for meg at hun har en flott tid, så når dette minnet tucker seg dypt inn i hennes sinn, hun “Jeg husker nøyaktig hvor mye moro hun hadde så vel som nøyaktig hvor likte hun følte.

ANNONSE

Hvis det er bursdagen din i dag, så, så glad bursdag! Yay for mars babyer.

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *