Vil du stole på din mann / kone / kjæreste / kjæreste for å kutte håret ditt?


um … nei.

Ikke kommer til å skje, for selv om jeg er avhengig av den mannen med mange ting, inkludert livet mitt og livet til katten min, er jeg ikke avhengig av ham med håret mitt.

ANNONSE

Ikke engang om zombieapokalypsen gikk ned og det var ingen andre mennesker rundt i stand til å bruke saks, ville jeg fortsatt ikke la El Hub berøre håret mitt (beklager, babe!).

Jeg mener, mannen husker knapt å kutte sine egne tånegler hvert par måneder, og jeg er ment å være avhengig av ham for å trimme håret mitt …?

Nei.

Slik vil det gå ned: Jeg ville begynne å få all mikrostyring-y og nervøs, og det ville bare irritere ham, og da ville vi begynne å rope på hverandre over noe helt urelatert og helt dumt, og da han ‘D slår utilsiktet av en big-@ ss bit i håret mitt i ryggen. ?

Nå, hvis han var en utdannet stylist, ville det være annerledes, og jeg har alltid trodd det ville være utrolig fantastisk å danse noen som faktisk kunne gjøre hår (spesielt krøllete / bølgete hår). Selvfølgelig, i dette drømmecenariet, ville El Hub også kunne gjøre farge også, og kunne hekte meg med litt bombe balayage.

ANNONSE

Hva med deg? Vil du stole på din mann / kone / kjæreste / kjæreste for å kutte håret ditt?

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *