Oakland Cat Town Café og Adoption Center: Nasjonens første Cat Café


Så jeg endelig gjorde det til den nye Cat Town Cat Café i Oakland i helgen (2869 Broadway i sentrum av Oakland, CA), og for startere, Det var alt jeg trodde og mer! Kaffe, smilende ansikter, adoptere felines, cupcakes og makaroner. Med en bedrift sånn, hvordan kan du gå galt ??

Jeg gikk inn uten en reservasjon, som du kan gjøre via telefon eller online, så jeg måtte vente litt for neste tilgjengelige avtale. Du kan lese kaféet og nippe til en velsmakende drikke mens du venter, noe som jeg gjorde, fordi de bare la noen få folk inn i kattdelen av kafeen om gangen.

ANNONSE

Da vi kom dit tidlig på ettermiddagen, var kattene ganske søvnige, og jeg fikk følelsen av at de sannsynligvis fest hele natten. Etter at menneskene går hjem og det lekeområdet er ingenting annet enn katter, satser jeg på at det er totalt kattelysning / kaos.

ANNONSE

Kunnskapsrike frivillige og ansatte er tilgjengelige for å svare på dine spørsmål om Teh Kittehs i kattområdet, og kattene er alle adoptable, så du kan faktisk ta med et hjem hvis du finner din feline-kamp.

Jeg kjenner min arbeidsgiver ganske bra … og jeg fant ingen nye potensielle ansatte på dette besøket, men jeg kommer tilbake.

Sterkt anbefalt hvis du liker kaffe, katter og du er helt ute på denne måten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *