Mac fyr som hemmelig matt leppestift: Guy kan like mysterium, men denne damen liker fiolett


ved hjelp av den nye Mac-fyren som Secret Lipstick ($ 16)
Her er mitt mystiske utseende!

Jeg prøvde å se mystisk for dette bildet siden jeg brukte den nye $ 16 Mac Matte leppestift i fyren som mysterium, så vel som jeg skyte for sultry, så vel som unnvikende … men disse er det jeg fikk i stedet.

ANNONSE

Iført den nye Mac-fyren som Secret Lipstick ($ 16)
Ha ha! Jeg har ikke noe konsept hva skjer i dette bildet …

Jeg tror jeg kan ha vært halvveis med en “haaay” flytting når videokameraets lukkerknappen klikket.

Ja … Vanskelig å fortelle nå.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Menn som hemmelighet er en av de 22 matte mac leppestiftene i den nye Matte Lip-samlingen, som er en sti for den langsiktige linjen, så vel som om Mac-siden 28. mai, så vel som da til Mac-tellere så vel som butikker Litt senere 11. juni. De er alle $ 16 hver.

Denne fargen skjønt! Det har vist meg veien … nå har jeg kommet for å gjenkjenne at jeg handler om fiolette matt lepper.

Jeg har brukt lignende farger før det var kremaktig eller glanset, men aldri en matt som dette. Jeg tror at målet, siden det er matte, slags toner ned i den naturlige lysstyrken, så vel som intensiteten at denne fiolen ellers ville ha, for å få hele innvirkningen mye mer store og forsøk, sier jeg det, mystisk …

Av programmet jeg liker fargen siden det er Ah-Maze-Ballz. så vel som jeg likevel som praktisk talt hva som helst med formelen – nøyaktig hvor jevnt det gjelder, den tradisjonelle Mac vanilje smaken samt duft, så vel som seks timers slitasje tid (når jeg søker, så blot, så søk igjen, selv om Det er pigmentert nok til å komme seg bort med et enkelt lag hvis du ikke bryr deg om å ofre litt slitasje) – men ved faren for å høres som en skadet post, eller i det minste en fast cd, er Mac Matte leppestift formelen relativt tørking. Kanskje jeg legger merke til det mye mer siden av mine lepper, som er naturlig tørre, men det kan fortsatt være noe å huske på hvis du tror på denne fargen eller en av Macs andre mattes.

Mac fyr som hemmelig leppestift swatched på nc42 hud

Jeg tror at du sannsynligvis vil virkelig ønske å utnytte denne fargen med en leppeforing, siden da jeg prøvde det både med en så vel som uten, så det Wonky uten.

Slår ut at matt violet leppestifter er helt uforgivende (som mange røde leppestifter, så vel som bitter ex-kjærester!). Det trenger en klart definert grense siden ellers ser det rotete ut.

Jeg tror ikke på deg krav om å løpe ut, så vel som å kjøpe en separat matchende fiolett lip liner, skjønt. Jeg bruker bare en nyanse i nærheten av min naturlige leppefarge, i denne situasjonen timeglass panoramautsikt lip liner i Eden. Jeg renter kantene på leppene mine aller første før du bruker fyren som hemmelig på toppen (bringer fargen så mye som kantene på leppeforingen) med en leppebørste.

Noen ganger stopper jeg på ett lag, men hvis jeg vil ha litt ekstra slitasje tid, vil jeg bløte så vel som deretter på et andre lag. Da får jeg en avtale med rent pakket med litt avtale med pulver, så vel som støv som lett rundt omkretsen av leppene mine for å ta kanten av linjen, så vel som myk den.

Pris: $ 16, en av 22 matt leppestifter i matt lip-samlingen
Tilgjengelighet: Langsiktig samling, samt om MAC-siden 28. mai, så vel som til butikker, samt tellere 11. juni
Sminke samt sjarm blogg rating: a

ANNONSE

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S. fornøyd tirsdag. Nøyaktig hvordan var din Memorial Day?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *