Det beste i appell fra støvelen, vol. 1: Diego Dalla Palma


Hvis du skulle spørre meg hvilken appell merkevare du må sjekke ut først på din neste tur til Italia, uten tvil, jeg vil peke deg i retning av Diego Dalla Palma.

Vel, tenker på det, ville jeg faktisk spørre om din smak og budsjett først, men basert på min personlige smak, ville det absolutt være svaret.

ANNONSE

Diego Dalla Palma er en populær italiensk makeup artist som lanserte sitt eget kosmetiske utvalg på slutten av 70-tallet. Etter å ha startet som en profesjonell linje, har den sakte, men definitivt utviklet seg i et mainstream high-end merkevare som finnes i mange proffumerie (skjønnhet butikker) og varehus over hele landet.

Diego Dalla Palma’s store utvalg inkluderer alt fra sminke til hud og hårpleie, som jeg er sikker på, kan være litt overveldende for noen som utforsker merkevaren for første gang. Så, hvis du noen gang finner deg selv foran DDPs Mammoth-skjerm og har ingen anelse om hvor du skal begynne, deler jeg i dag med deg mine fem favorittprodukter i øyeblikket.

Pulver Blush i 13 Orange Peach (€ 27.90 / $ 30.30)

Bortsett fra den i det vesentlige ubrukelige børsten (med mindre du har en niese eller en datter, i så fall er jeg sikker på at hun vil vite hvordan jeg skal sette den til god bruk), jeg elsker alt om denne matt rødmen. Det er den beste peachy skyggen; har nettopp den ideelle mengden pigment (som det ikke er så ren eller gal pigmentert); En jevn, finmalt tekstur og fantastisk slitasje tid.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

2 w.w. Mattifying Foundation (€ 33.90 / $ 36.80)

Om dette grunnlaget, la meg få det ikke så bra ut av veien først. A) Den har en tydelig floral duft at jeg ikke er en stor fan av, men vurderer at den sprer seg i løpet av minutter, jeg kan personlig leve med den. B) Som det skjer med mye av (hvis ikke alle) italienske grunnlag, handler skyggeområdet ikke de rettferdigste eller dypeste hudtonene.

Ok ferdig. Nå kan vi fokusere på det jeg elsker om dette produktet.

Se på emballasjen! Det slanke plastrøret med sin svært effektive pumpe utgjør perfekt essensen av Milano-stil. Det er funksjonelt og diskret elegant. Er det ikke strålende? Jeg tror absolutt det er, men i tilfelle du ikke gir to hoots om emballasje, vil du være glad for å vite at det som er inne er enda bedre.

Til tross for å bli formulert med kombinasjon / fet hud i tankene, tror jeg at dette grunnlaget faktisk kan passe til et bredere spekter av hudtyper, inkludert normal og moderat tørr – spesielt i de varmere månedene. Det er ikke for mye matt, synker ikke i porer og legger ikke vekt på fine linjer eller tørre flekker. Det ser bare ut som huden din – vel, en perfekt versjon av den.

Lip blyant i 87 oransje (€ 18,90 / $ 20,50)

Og prisen for lengste leppe blyant i verden går til … Diego Dalla Palma !!! * Sett inn publikum skål og applaus *

Seriøst, skjønt, jeg har aldri sett noen annen blyant så lenge (i tillegg til øyet blyanter fra samme merke). Det er 7 inches av godhet! Og etter min mening er formelen spot-on. Det er fast nok til å skape en perfekt skarp oversikt, men ikke så stiv at det gjør vondt når du bruker det hele over leppene.

Contour Palette (€ 35 / $ 38)

Se min mest nåværende DDP-oppkjøp! Er det ikke en beaut? Den har to kontur nyanser, en highlighter, en rødme / bronser og et gul-tonet pulver som raskt har blitt min heltids favoritt for å sette underøyet. Det er så kremaktig at det ikke understreker tørrheten jeg har opplevd i det siste, og den gule tonen gjør en fantastisk jobb med å få meg til å se ut som om jeg sov et par ekstra timer.

Konturpulverene har den beste mengden av kulde for å simulere naturskygger i ansiktet, mens rødmen / bronzeren er optimal for å være subtilt oppvarming av hudfarge. Det eneste pulveret jeg finner litt ubrukelig er highlighter, da det egentlig ikke fremhev mye, for å være ærlig. Ofte blander jeg det med det gule pulveret og bruker det under øynene, men alt i alt er det ganske underwhelming.

Øyenbryn gel (€ 18,90 / $ 20,50)

ANNONSE

Med Diego Dalla Palma’s Clear Brow Gel, hver dag er en god panne dag. (Er det en slik ting? Hvis det ikke er det, må det absolutt være!). Det holder brynene dine på plass uten å få dem til å se crunchy eller for skinnende.

Morsomt faktum: sakte skyve og trekke tappen inne i det klare røret skaper en mesmeriserende Lava lampe effekt.

Hvis du er en fryktløs skapning som liker å handle for klageprodukter synet usett, kan du kjøpe Diego Dalla Palma på Amazon, men prisene er litt oppblåst. Hvis du bor på min side av Atlanterhavet (i et EU-land), kan du også kjøpe den direkte på Diegodallapalma.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *