Hva har vært en av de beste skjønnhetsbesluttene i livet ditt?


Dype tanker…
Å, gosh. Vel, la oss se…

Å bestemme seg for å hente en lash curler for første gang – jeg tror det var en ganske god beslutning. Eller endelig å komme seg rundt for å klippe fuzz på min overleppe – det var en annen, fordi overleppen hårfjerning ikke egentlig var en ting da jeg vokste opp, og jeg kom ikke rundt til det til college (men bedre sent enn aldri!).

ANNONSE

Investering i noen toppkvalitets eye makeup børster var en annen spillveksler for meg, for mens de små svampapplikatorene teknisk sett kan få jobben, kan de ikke holde et lys til et skikkelig sett med verktøy.

Mer nylig, jeg er glad jeg bestemte meg for å vokse ut mine penner (de rammer ansiktet!), Spis mindre meieri (jeg tror jeg har færre breakouts nå), og ta deg tid til å finne ut en prosess for å dekke den mørkeste av min Mørke sirkler som fungerer ganske bra for meg.

Men jeg tror en av de beste skjønnhetsbeslutningene jeg noensinne har gjort, var å bruke nettet for å spore en hår stylist som vet hva de skal gjøre med krøllete / bølgete hår, for før det, hadde jeg fått mange “interessante” haircuts fra stylister Hvem hadde bare hack bort på mopen min fordi de egentlig ikke visste hva annet å gjøre med det.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Takket være kraften til Interwebz (spesielt Yelp), har jeg ikke gråt over en Edward Scissorhands-Ian haircut i ca 10 år (hun sa, gjentatte ganger banket på tre!), Så jeg føler at det har sannsynligvis vært min beste skjønnhet beslutning generelt.

Jeg håper du føler deg chatty i dag, babe, fordi jeg vil gjerne høre fra deg. Hva har vært en (eller mer) av de beste skjønnhetsbesluttene i livet ditt? Fortell meg om dem i kommentarene.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. En stor paradebølge og “Hei!” fra livets land! Gjett hvem som faktisk sov godt i går kveld.

Yup, etter ikke å sove nok i det hele tatt i forrige uke (jeg får dårlig søvnløshet), gjorde jeg faktisk det gjennom natten, og det var strålende! El Hub sov godt, og så prøvde vi å finne ut i morges som kunne ha bidratt til det.

Gjør du det noen gang? Prøv å finne ut hvorfor du sov godt natten før, slik at du kan gjenta prosessen?

ANNONSE

Vi tror det kan ha noe å gjøre med fuktighet …

Vent – hør meg ut. Vi har hatt en uvanlig tørr vinter her i Nord-California med Nary en tomme regn i måneder, men det var overskyet og litt fuktig i går (ikke regn, skjønt), og vi lurer på om lufttrykket eller fuktigheten spilte en rolle i hvordan vi sov.

Jeg er nysgjerrig – sover du med en luftfukter i rommet ditt, og tror du det hjelper deg å sove bedre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *