Dette matt brunt klassisk øye sminke velger for alt


Dette er et enkelt, hverdags klassisk øyeutseende.
Hvis jeg var grusomt tvunget til å velge en liten håndfull øye sminke ser ut til å ha på seg resten av livet mitt resten av vinteren, ville dette matt brune utseendet med brunaktig svart eyeliner absolutt gjøre kuttet.

Ikke bare er det relativt raskt å gjøre (si 15-20 minutter begynner å fullføre), det er også enkelt fordi det ikke er sterkt stole på intens blanding.

ANNONSE

Produkter jeg brukte …
En banging ‘Brew of Browns

Så, hva gjør det relativt enkelt? Svar: De to brune nyanser – den gyldnebrune på lokkene mine (Mac Cork) og den varmere oransjebrune i min krone (Mac-sadel) – er lignende toner, noe som gjør dem sammen lettere.

Faktisk, hvis du virkelig presses for tiden, kan du til og med hoppe over den varme brune i krøllen, og bare ha den gyldne brune øyenskyggen over dine lokk.

Når det er sagt, liker jeg den varme brun i krøllen fordi, spesielt når jeg har på seg en liten bronzer, slår en varm brun i krøllen alt sammen pent.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Alltid justerbar

En annen lagt perk til dette utseendet er at det virkelig fungerer med alt – dristig leppestifter, naken leppestifter, ingen leppestift på noen måte (for når jeg er maskert). Det er ganske fleksibelt.

Med en dristig leppefarge, mac pulver kyss flytende lipcolour i Escandalo. Lang levende leppestift tee i rød hibiskus.
Samme øyne sminke, forskjellig leppe farge (mac pulver kyss flytende leppestift i crossfade blandet med beklager ikke beklager)
Jeg føler meg bra i denne sminke! Long Live Lipstick Tee i Driftwood.
Base notater

Åh, og om den øyenskygge basen – i bildene ovenfor, har jeg målrettet på seg en beige krem ​​øye primer med en beige pulver øyeskygge buffed på toppen, som er lettere enn min hudtone. Jeg gjør dette fordi når jeg vil ha brune å dukke opp på min brune hud, må jeg gå lettere med min base. Som gjør dem pop. Jeg anbefaler å velge en base som ligner på hudtonen din.

Noen ganger, skjønt, jeg hopper over Beige Basen helt og bare gjør en swish av Golden Brown Eyeshadow over mine lokk, som på dette bildet nedenfor:

Jeg har på seg mac kork over mine lokk uten øyeskygge base. Lipstick er Mac ubarmhjertig rød. Neglelakk er duri når i Roma. Lur angriper deretter tee.
Se hvordan den brune skyggen legger til et trykk på dybden til min krone? Men ikke så mye som det gjør når det er en beige base under? Jeg tror det fortsatt fungerer, skjønt.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. I dag er innvielsesdagen her i USA. Gratulerer og lykke til president Biden og Vice President Harris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *