Bak kulissene på bakeri … og et sjokolade smoky øye


drevet av sjokoladekake
Siden jeg begynte Moonlighting som en profesjonell (fortsatt nybegynner!) Cupcake Baker i oktober, og har jobbet på baksiden av huset på et lokalt bakeri, har jeg utforsket måter å fusjonere de fantastiske verdener av cupcakes, og informasjonskapsler, og kaker, og andre typer baking … og også sminke.

For eksempel er det måter som cupcake og cookie baking er like. Som for eksempel den grunnleggende prosessen du går gjennom for å lage kaker og informasjonskapsler er det samme. Først trekker du sammen dine tørre ingredienser og dine våte ingredienser, og så skifter du den våte den med tørre.

ANNONSE

Det er også de samme tingene når jeg baker på for moro hjemme, med den viktigste forskjellen som alt er oppskalert til galne høye proporsjoner på bakeriet. Som, den andre dagen, jeg bakt 15 sjokoladekake lag for en enkelt dags verdi for ordrer! Dette er sammenlignet med hjemme, hvor jeg kanskje gjør tre lag på det meste.

Å jobbe på bakeri har vært veldig kul fordi jeg har lært mye, men jeg er alltid snill, redd for at jeg skal gjøre noe forferdelig galt, som å brenne en big-@ ss batch på 600 sukkerkaker …

Jeg bakt disse sjokoladekakene!
En annen forskjell mellom baking hjemme og baking på bakeri er hvordan vi utfører prep oppgaver i stykker, og i løpet av få dager.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hjemme, jeg er den som preps ingrediensene, forbereder smeten, bytter av kaker eller cupcakes, og dekorerer fra start til slutt.

Det er * HELLA * Chocolate Batter!
Du vil ikke engang vite hvor mye smør er i denne store mikseren best nå …
Men på bakeriet blir oppgavene brutt ned i svært spesielle subtasklister, slik at en av de andre bakere på et hvilket som helst tidspunkt kan plukke opp hvor en annen baker har sluttet seg. Det er ekstremt effektiv på den måten!

Dette ser jeg på seg her, som jeg gjorde med Zoeva Cocoa Blend og Caramel Melange Palettes, ble inspirert av den Mega Chocolate Bake av jeg nevnte!

Zoeva Cocoa Blend (venstre) og karamell melange (høyre) Øyenskygge paletter
Oh, og her er en annen stor ting jeg har lært å jobbe på bakeriet … og det er sannsynlig ekstremt åpenbart: folk virkelig, virkelig, virkelig liker sjokoladekake.

Fordi vi lager mange sjokoladekaker, og sjokolade regnes som en av de “idiotsette” oppskriftene. På bakeriet gir de det til nybegynnere som meg fordi, med mindre du er et komplett varmt rot, kan du ikke mukke det opp. Det er en oljebasert kake, så du dumper bare alle ingrediensene i en beholder og bland dem sammen, og du er ganske mye garantert å få en fuktig kake!

ANNONSE

Jeg brukte to mat-inspirerte paletter av Zoeva i dette Chocolatey Smoky Eye … det viste seg litt pinker enn jeg vil, men du vet i noen tilfeller du kommer til det punktet, og du kan ikke virkelig gå tilbake, så du Bare velg det. Lol!

Din vennlige nabolag bakervarer avhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *