Desperat søker vedvarende polsk: 7 dager med Smith & Cult Ceremony of Secrets


Desperat Søker Vedvarende Polsk En serie hvor jeg bærer en neglelakk i syv dager og tar før og etter bilder for å legge inn tilstanden til mine poter over Ukens løpet!

Desperat søker vedvarende polsk er en serie hvor jeg har en neglelakk i syv dager og tar før og etter bilder for å legge inn tilstanden til mine poter i løpet av uken!

En god ting kom ut av min siste Gel Manicure Debacle. Jeg har en ny lidenskap for å finne kick- @ ss ikke-gel langdesignet neglelakk, dvs. neglelakk som faktisk kan håndtere livet mitt!

Jeg gjør neglene mine hjemme en gang i uken nå, og i løpet av den uken tar mine poter et slag. Jeg skriver, jeg renser, jeg tar vare på de dobbelte divasene som rom og bord med meg (menneske og ellers), jeg er hagearbeid, jeg forbereder måltider (glutenfrie noen ganger!), Jeg Jeg jobber ut … i utgangspunktet, går dagen min som travle kvinner gjør.

ANNONSE

Ønsket: Langvarig neglelakk

Så for noen uker siden startet jeg et prosjekt for å spore ned noen vakre langvarige polishes, og når jeg finner en ny konkurrent, følger jeg følgende prosess: Jeg bruker samme base og toppjakker for konsistens – Smith & Cults tøffe Som nagler (lol) grunnlaget for alt og over alt – og jeg maler potene mine med to strøk av den ukens neglelakk.

Så tar jeg noen bilder for å legge inn tilstanden til mine poter i løpet av de syv dagene før du fjerner neglelakk og starter igjen med noe annet.

La oss bli klar til rummmbllllle! I dette hjørnet, Smith & Cult Ceremony of Secrets ($ 18)

Jeg satte Smith & Cults Ceremony of Secrets, en Rose Gold Micro Glitter, gjennom sine skritt for noen uker siden, og den uken, på toppen av de typiske livene jeg måtte gjøre, tilbrakte jeg også en dag på en strand på russisk Elv, som underforstått futzing med parasoller og stoler, sand og åpning og lukking av flere glidelåsede totes (de glidelåser mannen … de er som dødsfeller for neglelakk!). Jeg har også bygget tre sandslott og selvfølgelig svindel.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Også den uken løftet jeg tyngre helt frie vekter enn typisk på treningsstudioet, og de dumbbells og vannkoker klokkene er tøffe og vil helt rive en manikyr som * det *.

Til tross for de ekstracurricular aktivitetene, holdt denne glitrende manikyren seg opp ekstremt godt. Ved slutten av uken så jeg noen små sjetonger på forslagene til neglene mine, noen få biter tatt ut langs foten av neglene mine, og noen sprekker langs sidene hvor jeg kunne ha gjort en bedre jobb med kantene og Topplag, men seremoni av hemmeligheter holdt opp godt samlet.

Jeg er sikker på at jeg kunne ha brukt det minst en annen dag.

Dag 1: så frisk, så ren

Dag 7: Fortsatt Holdin ‘på

Grunnlaget for alt base belegg ($ 18) og over det hele topplakken ($ 18)
Tatt i betraktning at ovennevnte var etter syv hele dager, må jeg si, Smith & Cult Ceremony of Secrets er ganske tøff. Jeg vil sikkert ha det igjen.

4 av 5 hjerter

På den neste skyggen!

ANNONSE

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S. tgif!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *