Søndager med faner katten, sminke samt sjarm blogg mascot, vol. 653


I løpet av årene, da fanene var virkelig hus på en påske, så vel som ikke ut, galivanting rundt om i verden på noen eksotiske locale for en kitty modellering skyte, holdt han påskeeggjakter i huset for de regionale kattunge som barn. Yup, til tross for sin diva natur, var han hele hjertet.

Vent – jeg tar det tilbake. Han ble litt berørt ett år da påskebunny prøvde å vise ham opp. (Du forstår nøyaktig hvordan faner likte å hogge spotlighten.)

ANNONSE

Det var året Ryan Gosling kledd som påskebunny så vel som utført skits samt spilte melodier på en trekkspill. Siden fanene var en fullstendig profesjonell, la han ikke på at han var sjalu, men jeg kan fortelle. Det var noe om øynene hans, så vel som metoden hans whiskers flyttet … han ble plaget.

Rosie sier, “Hoppy påske.”

Rosie var alt selskap på hennes påskeegg søk i dag. Hun benyttet et rutenett så vel som programmert noen programvareprogram for å systematisk plotte ut hvilke områder av sirkelen ville ha den største statistiske muligheten for å inkludere egg.

Det fungerte virkelig bra.

Nå tror hun på å snu den til en app for katter, så vel som barn, siden det er der hun ser dollarskilt, så vel som hun for tiden oppdager Python for å få denne drømmen til virkelighet.

ANNONSE

Ja, hun er ikke den typen forsker som bare sitter et sted så vel som tilfeldige ponder. Hun er sikkert en go-getter. Hun lånte en av Connors programmeringsbøker, så vel som planer om å ha en prototype forberedt på å teste snart. ?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *