Hva er det som å være en mor?


Det er vanskeligere på noen måter enn jeg trodde det ville være, men det er lettere i andre, og før jeg hadde Connor, for å være ærlig, i mange år, la jeg av å ha barn fordi jeg var dødelig redd for at jeg ville Vær en forferdelig mor.

Ikke som jeg er “ingen wire kleshengere” dame, men jeg trodde, “Åh, jeg skal traumatisere dette barnet på så mange måter. Dette barnet kommer til å bli en komplett mutter. ”

ANNONSE

Og så tror jeg, Ted Bundy har en mor … Hva om jeg gir Ted Bundy?

Du vet, alle de galne tingene som går gjennom hodet ditt, eller går gjennom hodet mitt …

Men så folk ville fortelle meg, “du vil gjøre det bra. Du klarer deg. Du kommer til å bli en god mamma. ”

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg kunne gi deg en liste en kilometer lang av de tingene jeg føler at jeg gjør feil i livet. Så mange ting. Men selv om det bare har vært syv måneder, tror jeg jeg har vært en ganske darned god mor.

Det er bare så annerledes å sette andres behov så helt før din egen. Jeg trodde alltid at jeg var for egoistisk for det, men nå vil jeg bare gi henne alt. Hva jeg har. Jeg vet ikke engang hvor jeg går med dette …

Jeg tror det jeg prøver å si er at livet endres dramatisk fordi du er mye travlere enn du trodde du noen gang kunne være, bare når det gjelder barnepass, men samtidig føler de minste tingene nye og rike, som Kraft av en binky, eller krypende, som hun er så nær å gjøre. Det er et perspektivskifte, og det er spennende, ser verden gjennom en annen linse.

Jeg er glad hun ga meg sjansen til å føle dette.

Hvis kortene hadde falt annerledes, tror jeg jeg ville fortsatt ha levd et rikt og interessant liv. Jeg var glad før, og jeg er glad nå. mer sliten nå også.

ANNONSE

Jeg tror jeg ville fortsatt ha vært glad hvis ting hadde spilt ut annerledes, men jeg er takknemlig for denne sjansen, fordi hun er kult. Jeg elsker henne. Jeg tror jeg holder henne rundt en stund.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *