Hva er den mest betydelige delen av din sjarmsamling (Eyeshadow-singler, paletter, leppestifter, neglelakk, rødmer, etc.)?


Jeg føler at hvis jeg skal gjøre opp til dette, vil produsentene av det hoarders showet komme og få meg, men hva er det! – Jeg elsker øyenskygge paletter.

Hvem gjør det ikke, ikke sant? men jeg tror jeg kan muligens elske dem litt mer enn vanlig … fordi jeg holder på dem for alltid, og jeg forteller meg selv at dette er ok fordi pulverene varer så lenge (selv om jeg vet at ekspertene sier at du er Forventet å kaste dem ut etter en viss tidsperiode), så selv når jeg holder fast på en palett for alltid for “arkiv” eller nostalgi, er det helt fint.

ANNONSE

Jeg liker bare ideen om å åpne en kompakt og ha alt som er best der (jeg tror jeg liker dem mye mer enn singler). Og når de har spesielle begrensede utgavefarger, også, som om det er en øyepalett fra desember 2005, og det har denne fargen med de lilla glitlene som du bare ikke finner noe annet sted – som bringer meg kjempefint glede.

Av toppen av hodet mitt, og jeg vet at dette er så kliché, men jeg elsker ° C Naked Palette – den aller første – og Chanel Kaska Beige (OMG! Hvorfor slipper de det!?).

Åh! – Og jeg har den ene begrensede utgavepaletten fra Mac, og det er så ikke spennende, men jeg bruker det hele tiden. Det er Rick Baker Monsters Bride – jeg tror jeg har snakket om det før – men det har klubb, brun, karbon, noen andre ting … bare ting jeg bruker hele tiden.

Det er faktisk ødelagt, faktisk. Toppen falt av, men jeg elsker det fortsatt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Og så er det den fantastiske Mac Brooke Shields Gravitas Palette, med den grå emballasjen, og den har alle de fantastiske nøytrale, hvorav ingen er altfor kjølig tonet eller varm …

Annet enn Eye Shadow Palettes, jeg må si at dufter er den andre mange betydelige delen av samlingen min, fordi jeg elsker flasker, og lukten er sannsynligvis min beste forstand.

ANNONSE

Hva med deg? Hva er den mest betydelige delen av din sjarmsamling (Eyeshadow-singler, paletter, leppestifter, neglelakk, rødmer, etc.)?

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *