Makeup og Beauty Blog Monday Poll, Vol. 581


Så … Hva er mandagsundersøkelsen?

Utmerket spørsmål! Det er ikke, i motsetning til navnet sitt, en faktisk undersøkelse, som med små clicky-knapper. Det er bare en liste over fem flere eller mindre tilfeldige spørsmål jeg har lagt inn på denne bloggen hver mandag morgen for de siste quadrillion årene (siden 2007). Jeg elsker å lese svarene dine, og det hjelper meg med å få min uke til en god start.

1. Fictional karakter Du vil gjerne henge med?

Den tidligere engelske majoren i meg føles som om jeg burde skrive ned noen antall britiske litteraturhjelter … men ærlig, alt jeg vil gjøre er å henge med Elle Woods. Vi kunne gå til Nail Salon, gjøre bøyen og snap, snakk om valget i 2020. Det ville være en hoot! Jeg ville se frem til hennes råd om om jeg skulle fortsette å vokse ut mine grays. Jeg føler at hun ville gi meg et ærlig svar.

2. Hvor mye er din betydelige andre i hudpleie?

Jeg er ganske sikker på at han vasker ansiktet med urte essenser sjampo, så du forteller meg.

3. Hva er på leppene dine akkurat nå?

Hahaha, ingenting annet enn lykke voks, siden jeg er de-fuzzing “stash.

4. Din favoritt Disney Princess?

Jeg antar Belle fra skjønnhet og dyret, fordi hun elsker å lese. Noen ganger, skjønt, lurer jeg på om hun hadde Stockholms syndrom …

5. Beskriv drømmen din jeans.

Mørk vask, høyt bortkastet, med bare en liten strekning for å tillate kake, men ikke så mye strekk at jeg drar opp buksene mine hver gang jeg står opp eller sitter ned. Lengden ville slå rett over ankelen, og jeg ville ikke måtte hylle dem, fordi – hei, drømme jeans!

Den “purr-maid”

Når katter og havfruer kolliderer …
Tegning på fortauet med kritt er tonnevis av moro! – Spesielt når du mottar en spesiell forespørsel fra en treårig for å tegne en “Kitty Cat Mermaid”, ellers kjent som en purr-maid.

Det er poesi i den flyktige skjønnheten i kritt tegning, methinks …

Uansett, det er ikke engang de største kattrelaterte nyhetene jeg har. I går mens Connor og jeg tegnet utenfor, ble vi besøkt av en nydelig oransje og hvitt guttnavn på Milo.

ANNONSE

Milo overvåket kunstretningen til våre tegninger, og da da han var ferdig med det, inviterte han seg inn i og patruljerte vårt kjøkken.

Jeg løp inn i naboen min senere på dagen, og hun nevnte at Milo hang ut i huset hennes også. Tilsynelatende er han en katt om byen!

Håper du har en fantastisk mandag og en fantastisk uke. Har du noen planer for 4. juli?

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

ANNONSE

Karen.

P.S. spørsmålstid! Her skal de kopiere / lime inn dine svar i en kommentar. snakkes snart.

1. Fictional karakter Du vil gjerne henge med?
2. Hvor mye er din betydelige andre i hudpleie?
3. What’s on your lips right now?
4. Din favoritt Disney Princess?
5. Beskriv drømmen din jeans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *