Mystyleinsideout Giveaway Loot!


Jeg fikk et varsel om at det var en pakke som venter på meg, så vel som jeg bare forsto at det var premien fra Mystyleinsideout’s Giveaway!

Jeg ventet bare BH Cosmetics Carli Bybel Eyeshadow samt Highlighter kombinasjon i henhold til hennes Giveaway Post, men hun inkluderte statister! Og hun skrev en fantastisk melding i den sommerfuglen Notecard!

Først er dette den primære prisen:

BH Kosmetikk Carli Bybel Eyeshadow samt Highlighter Palette

Wower – Det er enda mye mer bemerkelsesverdig i ekte liv! Jeg har ikke prøvd noen type BH kosmetikkprodukter før, så jeg er ekstatisk for å prøve dette!

Disse ble inkludert som ekstrautstyr:

Milani Farge Statement # 33 Økt AMOUR
Dette er lyst, så vel som litt utenfor min komfortsone, men jeg har funnet noen edelstener med stepping utenfor mine typiske farger. Jeg har hørt fantastiske ting om disse leppestiftene, så jeg er glade for å teste dette!

Våt n vill stor øyenskygge børste
Oooh Jeg har vært Oogling over Ig bilder av disse nye WNW børster! De er ikke tilbudt her i Canada ennå – så vel som nå har jeg min ekstremt egen.

Takk, si takk til deg, si takk til deg! Hvis du ikke overholder Mystyleinsideout, mangler du virkelig ut! Hun har nettopp nylig startet en YouTube-kanal – gå påmelding for henne!

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende e-post dette til en kompis (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Carli Bybel-kombinasjon av BH Cosmeticsi fikk BH Cosmetics Carli Bybel 14 Farge Eyeshadow & Highlighter-kombinasjon med en Giveaway fra Mystyleinsideout: Jeg har brukt dette, så vel som å spille rundt med forskjellige kombinasjoner i omtrent en måned nå. Her er mine tanker. Jeg skal innrømme dette idealet av bat: Jeg har aldri hørt om …
15. august 2016in “skjønnhet”

Stash Matters ‘Mye elskede ting Giveaway! Rediger: Denne giveawayen er avsluttet! Vinnere blir avslørt her. 🙂 Tatt i betraktning at det var min blogiversary i går, tok jeg en beslutning om å holde min aller første gangs gave! : D Disse produktene er noen av mine elskede ting – du kan ha sett meg nevne disse produktene på bloggen eller i kommentarer gjennom hele året. Her er en …
11. januar 2016in “Skjønnhet”

COLLAB: $ 20 Makeup Utfordringer Min Blogging Friend Mystyleinsideout (formelt forstått som filippinske omlegg) Tweeted Hvis noen person tenkte på å gjøre en $ 20 apotek makeup utfordring, hoppet jeg på muligheten! Som du vet, er februar den aller første av min lavt kjøp måned for 2016. Min budsjettplan grense er $ 50 for måneden. Vi tok en beslutning om å ha …
23. februar 2016in “Skjønnhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *