Spørsmål til mine makeup-kjærlige venner: Er du en kunstnerisk person?


Jeg er nysgjerrig, siden jeg har hørt mye folk sammenligner sminke til maleri, så vel som jeg likte kunstklasse i elementær, så vel som høy institusjon (jeg stoppet på college siden jeg var så godt hektisk Tar anstrengende sh * t som organisk kjemi, ugh).

Spesielt sminkeartister. Jeg har hørt det en god del – at de var en av “kunstkidene”, så vel som de var i maleri, så vel som tegning, så de kom inn i sminke siden det var en naturlig forlengelse av det.

ANNONSE

Har du en kreativ bakgrunn? Siden jeg egentlig ikke egentlig. Jeg mener, jeg liker doodling samt tegningslogoer, så vel som stiler for Connorclaire.com, så vel som jeg spilte musikalske instrumenter som barn, men jeg har ikke tatt store maleri eller tegningsklasser eller noe som en voksen.

Jeg har alltid likt å bruke sminke, så vel som når jeg ville se en sminke, se et sted som jeg likte, ville jeg prøve å finne ut nøyaktig hvordan du gjør det på egen hånd.

Det er morsomt, men har du noen gang oppdaget nøyaktig hvor mye maling børster ser ut som sminkebørster? Jeg husker å gå inn i en kunstbutikk etter at jeg virkelig kom inn i sminke, så vel som å ha en AHA! øyeblikk. “Åh! Denne rene ser ut som den flate rene jeg bruker til å pakke farge på lokkene mine, så vel som dette ser ut som en konisk blanding, ren for diffusjon av farge! ” Det gir ideell forstand i ettertid.

Fellow Makeup Lovers, forekommer du å ha en kunstbakgrunn? Spørende sinn vil vite.

ANNONSE

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Tgif!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *