Forbered deg på Warp Speed, Red Dwarf, fordi det er en nærliggende storm av Daphne Guinness for Mac Pro Longwear LipCremes


Jeg kan bare ikke si Nei til Macs Pro Longwear LipCremes! – Ikke engang når de er i farger, bærer jeg vanligvis ikke, som de kule tonede nyanser i den nye Daphne Guinness for Mac-samlingen. Jeg føler at denne batchen passer til kjøligere hudtoner, men det betyr ikke at varmere ikke kan prøve å gjøre dem arbeid.

Når Mac introduserte disse langsiktige leppestiftene i høst med den styledriven samlingen, falt jeg i Lurve! De var alt jeg ønsket, alt og mer. Glatt, med en litt skinnende overflate og rikelig pigment, ble de raskt en favoritt av meg.

ANNONSE

Daphne Guinness-samlingen bringer fire flere nyanser til lipcreme-linjen, tre av dem jeg har på seg her – Warp Speed ​​(et lys sølv), Red Dwarf (en blåaktig rosa) og nærmer seg storm (en dyp rose). Mac beskriver den fjerde skyggen, krydret plomme, som en mid-tone lavendel.

Mac Pro Longwear LipCremes fra venstre: nærmer seg storm, rød dverg og klanghastighet

Red Dwarf.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Warp Hastighet

Nærmer seg storm

Jeg er jobbet for å vri hastighet, for det meste fordi det minner meg om en farge jeg hadde mye på midten av 90-tallet, tilbake når mørk lilla lip liner og kule frosty leppestifter var alle raseri.

Mann, jeg jobbet med at leppen ser ut! Med den mørke lilla lineren, det var min go-å se etter huspartier.

God sorg … hva tenkte jeg på?

Pris: $ 17 hver
Tilgjengelighet: Kommer snart til Nord-Amerika Mac tellere og butikker og online 26. desember; internasjonalt i januar
Makeup and Beauty Blog Rating: B +

Krølle den

Min BFF Cindy mailet den andre dagen for å si at hun tenkte på å få en perm, og siden hun er en av de laveste vedlikeholdsfolkene jeg kjenner, var jeg litt sjokkert!

Ikke sjokkert av ideen om en perm, men av et minne fra videregående skole … det var 1990, og Cindy spilte bass i skolen jazzbandet. Hun hadde en spiral perm da, og når hun ville spille bass, ville håret henge over ansiktet hennes som skråstrek fra Guns N ‘Roses.

Det var veldig rockestjerne.

ANNONSE

Cindy, perm eller ingen PERM, jeg er der for deg, jente.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *