Fabulously feline katt øyne for bare $ 3? Med disse NYC New York Color Metallic Eyeliners, vil jeg si Meow til det


NYC New York Color Metallic Eyeliner i Leopard Print og Serpentine Purple
Det handler om kattene og sminke (C & M).

Tabs faktisk ønsket å takle bildene for denne ettermiddagens innlegg, og hvem skal jeg argumentere med faner? Han er en verdensberømt pluss-størrelse kitty supermodell, skuespiller og entreprenør, og jeg er bare en sminke-besatt jente med en katt …

ANNONSE

… og sterke katt dame tendenser.

Og en dyp forbrytende kjærlighet til skjønnhetsbyttere og kattøyner, som den typen du kan gjøre med den nye $ 3 NYC New York-fargen Metalliske eyeliners i Leopard Print og Serpentine Purple.

I dette øyeblikk, begge disse liners og resten av NYC New York Color Fashion Predator Collection kjører vill i apotek som feral katter!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Har du bare vist en gjeng av feral katter som kjører rundt i et apotek? Fordi jeg bare gjorde det.

Den begrensede utgaveutgivelsen har neglelakk og sminke inspirert av rovdyr, med farger som lilla, grønne og brune.

De to skinnende flytende liners-fanene er modellering her i dag gjør for en morsom vridning på tradisjonelle svarte kattøyne. Fargerik Golden Brown Leopard Print og Amethyst Serpentine Purple Har en metallisk finish som trekker oppmerksomheten på lokkene dine uten å ta deg ned glitterruten.

Perfekt for en budsjettvennlig natt på byen.

Som katten min er haunches, er den medfølgende børsten på den tykkere siden, så jeg liker å sveipe væsken på baksiden av hånden min først. Deretter bruker jeg min trofaste Sonia Kashuk Bent Liner Pensel for å hente produktet derfra, og tegne tynne linjer langs bunnen av mine øvre lashes.

Etter å ha gitt det et minutt å tørke, gjentar jeg prosessen en eller to ganger for å bygge opp fargen.

NYC New York Color Metallic Eyeliner i Leopard Print (Lefto og Serpentine Purple (Høyre)
Twatches of Leopard Print og Serpentine Purple
Så lenge jeg holder potene av mine lokk (og husk å ikke gni øynene mine), vil begge disse liners vare hele dagen lang. Hvis jeg glemmer, skjønt, og gni, fargene flakene og faller bort.

Disse slag påminner meg om å få nødhjelp, siste øyeblikk fest klær fra evig 21 (som jeg ikke har gjort i en looong tid). Du vet, som de sparkly, $ 10, lavkuttede topper som faller fra hverandre etter den tredje vasken, men de er økonomiske og morsomme mens de varer?

Det er det jeg tenker på disse metalliske eyeliners.

Pris: $ 3 hver
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå På Drugstores
Makeup and Beauty Blog Rating: B

I tilfelle du leter etter noe å væske din hjerne …

Jeg er fortsatt ikke helt over fredag ​​kveld lys … det var et fantastisk show, og jeg savner tegnene så mye. Jeg lurer på hva de har vært på, som de er virkelige mennesker. (Tim Riggins alltid å bygge sitt hus? Jeg lurer på hvordan Jason gjør i New York.)

Jeg antar det er det som skjer når du ser på 73 episoder av et show på mindre enn tre uker …

Jeg har prøvd å fylle tomrummet med et show kalt hevn. Jeg liker å streame den til min Kindle når jeg kjører på tredemølle.

Det er ingen fredag ​​kveld lys, men det har sine øyeblikk. Det handler om denne unge kvinnen som er ute for å få hevn mot den velstående familien som innrammet hennes far for en forbrytelse han ikke begikk.

Det er stor tid såpey og lett å fordøye, men minst en eller to ganger en episode jeg roper ut, “Åh, nei de gjorde det ikke!”

Hva har du sett i disse dager? Noe bra?

ANNONSE

(Gjett hva? Zombiene er tilbake på søndag.)

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *