Hva er den tynne på Tartes ettertrykkelse av vannavstøtende panneblyant?


Til og med mine dextrous bit -sifre har en vanskelig tid med å holde Tarte Empaseyes vannavstøtende panneblyant ($ 19,50). Direkte oppe er det mest sannsynlig den søteste panneblyanten jeg noen gang har brukt!

År med pianotimer (mest mot min vilje, jeg kan legge til) så vel som fløytespill ga meg flåtefingre så vel som tommelen, så vel som jeg vanligvis kan tegne med selv de tynneste blyantene. Denne føles imidlertid ukomfortabel og ubehagelig i labbene mine.

ANNONSE

Bummer, siden hvis det var litt bulkere, vil jeg mest sannsynlig være en større fan siden det minner meg om fordelens umiddelbare panne ($ 20), som jeg har brukt i flere måneder.

Som fordel, fikk Tarte pigmentet helt riktig. Det tilbys i to nyanser, så vel som når jeg blander middels brun, den jeg har hatt på meg, i brynene mine, kan jeg knapt fortelle at den er der (ser ikke falsk eller åpenbar ut). I tillegg til at jeg krever å bli mørkere, er det også enkelt å bygge.

Fra venstre: ettertrykkelse Vannbestandig panneblyant i middels brun, ettertrykkelig vannavstøtende panneblyant i taupe samt Mac Technakohl -foring i GraphBlack (for sammenligning)

Fargeprøver: Taupe (“Høy”) samt Medium Brown (“Boo”)

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Hvis jeg bare kan finne ut nøyaktig hvordan jeg skal takle blyanten, kan jeg, for eksempel dette mer enn fordel, da det har fordelen med et twist-up tips. Benefits behov for å skjerpe, som er typen arbeid.

Tartes formel overleverer fordelene (på meg det gjør det med dagen), selv om jeg ikke ville telefons telefons kalle det vanntett. Det ser ut til å falme under de svette treningsøktene mine.

Selv med problemene mine med denne blyanten, tror jeg fremdeles at det ville være en flott form for gals med tynne bryn, ettersom blyantspissen, akkurat som blyanten den er pakket i, er super slank. Skyt, det er enda tynnere enn en Mac Technakohl -foring!

Hvis du kan utøve det, bør du kunne fylle selv de tynneste trådlignende brynene.

ANNONSE

Pris: $ 19,50
Tilgjengelighet: tilbys nå i Sephora -butikker så vel som på samme måte online
Sminke samt skjønnhetsbloggvurdering: b

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *