Mac Pro Longwear Eye Liner i Powerline Endows Din Feline Eyeliner ser med More Meow!


Lower Lash Liner av Mac Powerline; Feline kvinne sweatshirt av målet
Genseren? Hva, denne gamle tingen? Du liker? Ja, det er fra målet, så vel som nei, man trenger ikke å forbruke seg for å bære den med feline eyeliner. Faktisk, hvis du er en feline kvinne sminke elsker, hjelper det virkelig å kjøre hus poenget.

Jeg har en spesiell plass i mitt hjerte for feline eyeliner (og feline gensere) …

ANNONSE

Dette oppsummerer ganske mye hele vårt forhold
En stor del av dette feline liner utseendet, obvs, er liner flick-handlingen på de øvre lash linjene, men hva med de nedre lash linjene? Hva skal vi gjøre der?

Jeg antar at vi kan forlate dem, men hvor er det moro i det?

Muted Gold Mac Powerline
En metode for å infuse nedre lash så vel som vannlinjer med mer Meow er å linjene dem med gullforinger. I det siste, å bære med mitt feline øye liner ser, har jeg vært kjærlig på Macs pro longwear eye liner i Powerline ($ 19.50). Det legger bare litt oomph uten å overvinne hele utseendet (jeg mener, siden du ikke vil ta bort fra den genseren, vet du?).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Mac Pro Longwear Liner Swatches fra venstre: Definitivt svart hengivenhet, sterk vilje så vel som Powerline

Som, hvis Mac sendte PowerSurge Eye Kohl unna til Boot Camp, ville det komme tilbake som Mac Powerline, helt revet, så vel som i stand til å gjøre enarmede push-ups samt Wrestle Terminators, Sarah Connor-stil.

Som en noe mørkere PowerSurge, har Powerline en glimrende gylden bronse ting som skjer, men det er også en tad mykere, så vel som jevnere enn PowerSurge, så vel som glir raskere langs min nedre lash samt vannlinjer.

Slitetid? Fra 6-7 timer. Pigment? Intens! (Jeg krever bare 1-2 lag.)

Hvis du er forberedt på å heve din Feline Lady-Ness til uovertruffen nivåer, kan du prøve å integrere strømlinje langs nedre lash samt vannlinjer neste gang du har på deg en feline eyeliner se … og ikke bli overrasket hvis du begynner å pote på yo ‘varmt selv når du ser i speilet.

ANNONSE

Sjekk ut Mac Powerline Purring nå på Mac tellere, i butikker og online.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *