Concealer Spørsmål: Bruker du nøyaktig samme nyanse for å dekke mørke sirkler, så vel som blemishes?


Jeg er alt for å effektivisere min sminkepose, så vel som bare bringe produktene jeg forstår jeg vil ha krav (selv om jeg liker å ha valg når det gjelder ting som lipgloss), så vel som jeg vil Aldri slå ryggen min på et fantastisk multitasking-produkt, som Mac Bare Research Study Paint Pot, som kan fungere som en base eller en frittstående skygge, men når det gjelder concealers? – Jeg liker vanligvis å holde posen min fylt med to forskjellige nyanser, en noen nyanser lettere enn min naturlige hudtone for å skjule mørke sirkler, så vel som for å lyse på mitt øyeområde, så vel som en andre nyanse som mye mer nøye Matcher min hudtone for å dekke opp blemishes, små arr og misfarginger på ansiktet mitt.

En leksjon oppdaget den vanskelige måten …

Tilbake da jeg aller første begynte å bruke concealer, handlet jeg om å holde en strømlinjeformet sminkepose, så når jeg forlot huset, ville jeg bare ta med en enkelt lys concealer skygge, som jeg brukte under mine øyne, så vel som hvor som helst annet jeg følte at jeg trengte å på ansiktet mitt.

ANNONSE

Lite forsto jeg på den tiden, men den lyse skyggen jeg brukte, som var litt lettere enn deler av kinnene mine, haken, så vel som panne, var virkelig å tegne mye mer interesse for mine vanskelighetsgods, som en sminkepotlight.

Oh, Noes!

Et par varehus conchalers å prøve

I dag tar jeg vanligvis 2-3 concealer nyanser med meg (vanligvis to, men ofte tre). For mitt under-øyeområde, er jeg tilbake for å utnytte en gammel som min, Mac velger FoistureCover Concealer ($ 18).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Det området der oppe under mine øyne blir virkelig tørre, men fuktighetsrom kunne ikke bry seg mindre. Det håndterer mitt tørre under-øyeområde mye bedre enn noe annet. Mediumdekningsformelen ligner på samme måte som naturlig, så vel som ikke rydder opp i mine fine linjer (ja!). Den eneste ulempen, så vel som det ikke er en avtalebryter for meg, er at jeg må gjenta det etter omtrent åtte timers slitasje.

Mesteparten av tiden bærer jeg den i skygge NW25, selv om jeg er farge som er matchet til NC42, siden jeg tror at peachy tonene mye bedre motvirker de lilla tonene under mine øyne (spesielt når jeg er kjæledyrhund trøtt, som i dag).

Damer samt herrer med hyperaktive sebaceous kjertler (les: fet hud) Kan ønske å prøve Mac Velg omslag ($ 18), Macs versjon for fet hud eller Mac Pro Longwear Concealer ($ 18).

Snakker om Pro Longwear Concealer, tror jeg det er virkelig fantastisk for min avtale med generelt. Å være utrolig konsentrert, litt går langt, så vel som det er veldig sta, på en fin måte. Med andre ord, det ikke budger.

Det kan imidlertid oksidere så vel som mørkere over tid, spesielt når det brukes til utrolig fet hud, så når jeg har en av disse bouts, bærer jeg det normalt i NC42 blandet med en litt lysere nyanse.

Noen få mer skjuler å prøve …

Dior Sculpt Lifting Smoothing Concealer

Balm Time Balm Concealer

Dolce & Gabbana beste overflate concealer

Fortsatt prøver å finne et fantastisk apotek …

Jeg ønsker at jeg kan tilby et fantastisk apotek kombinasjon under-øye / ansikt concealer å prøve, men jeg prøver fortsatt å finne en som bruker stor beskyttelse så vel som er tilgjengelig i et stort utvalg av farger. Hvis du har noen form for anbefalinger, vennligst del! la meg forstå i kommentarene.

Lunsj 2.0 Deluxe Expert Balsamic Tomat Edition!

Ok, så min lunsj i dag? Jeg tror jeg kan ha påpekt dette allerede, men jeg har vært ganske jazzed om kjøkkenområdet i det siste, takket være alle matlagingene jeg har hatt glede av om natten, så vel som jeg har prøvd noen forskjellige ting .

Jeg er ikke den mest innovative personen når det gjelder mat (så ofte spiser jeg bare for å få det ut av veien), men i et forsøk på å være snill til min tum, gjorde jeg denne stekte eggsandwich i dag med tomater, grønt , Mayo så vel som salt samt pepper på hele hvete toast, med en side av skiver Svarte fiken sprinklet med Trader Joe’s Balsamic Glaze.

Den glasur ?? Jeg snakker med bombe. PUNKTUM. Com.

Det er en konsentrert balsamisk saus du kan drysse på omtrent alt – kjøtt, fisk, veggies, ost, frukt (!) – Uansett titt på din fancy.

Det er nesten alltid tilbudt på My Regional TJ, men jeg grep to flasker da jeg identifiserte det siste gang jeg gikk på å kjøpe (score!).

Den andre dagen skåret jeg opp noen friske mozzarella, arvestykker og basilikum, så vel som sprinklet noen av glasuret på toppen …

Så bra!

Og selv om det mest sannsynlig virker typen brutto i teorien, prøvde jeg det på skiver jordbær i går, så vel som nesten gått ut. En virkelig velsmakende kontrast av fantastiske så vel som tangy.

Se etter det neste gang du leder til Trader Joe’s. De holder det ved siden av olivenoljen, samt krydder på min regionale butikk.

ANNONSE

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

P.S.. Håper du har en flott dag så langt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *