7 ting bare appellerer elskere forstår


Gode tider!

Den følelsen av ytterste frigjøring ideal etter at du har fjernet et hårbånd fra en glatt høy ponni (spesielt etter en veldig lang dag, Yowza).

Den følelsen av lettelse når du går tom for favoritten din [sett inn produktet her], og du vet at du allerede har en sikkerhetskopi som er stas bort for akkurat dette øyeblikket!

Hvorfor å ha et eget, spesielt håndkle bare for håret ditt er en total ikke-omsettelig.

Hvorfor det er viktig å ha flere forskjellige typer kammer og børster i hårarsenalet ditt. Vidtiget kam, ertekam, padlebørste, Boars hårbørste … Ærlig talt, forrige gang jeg bare eide en enkelt børste var da jeg var åtte eller ni, ha ha ha!

At hvert eneste svart hårbånd du eier til slutt vil mangle, så ikke bli for knyttet til dem.

At det alltid vil være en annen taupe øyenskygge, og selv om du ikke trenger en annen taupe øyenskygge, vil du virkelig, virkelig ha den nye Taupe øyenskygge. BESTANDIG.

Det rare trekket du føler for å gjøre hella komplisert sminkeutseende-som en dobbeltvinget foring med en kutt krøllete-når du bare har, som fem minutter å sette ansiktet på. Hvorfor velger jeg alltid det vanskeligste? LOL!

ANNONSE

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen

ANNONSE

S. Det regner her! Og det er California! Vil underverker aldri opphøre? Akkurat når jeg trodde det kanskje aldri regner her igjen, gjør det det! Det er så flott å høre pit-mattering av regn på taket og se regndråper på vinduene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *