Lørdag surfing, 28. november, 2020


på vei inn i helgen!
Er det bare meg, eller føles i dag som den tredje lørdagen på rad? ? Mann, sikkert er flott å ha lang tid. Jeg liker Thanksgiving Week!

Jeg er i ferd med å gå ut snart for en tur på slutten av College of Marin Indian Valley School, så vel som å spille “fotball” med Li’l Bean på sitt felt. Jeg sier “fotball” i airquotes siden jeg ikke virkelig forstår noe om faktisk fotball i det hele tatt, siden jeg vokste opp majorly asiatisk, så vel som vår ekvivalent av å spille fotball spilte piano (seriøst, alle jeg forstod gjorde det), men Coycoy synes virkelig å glede seg over å sparke sfæren rundt, så det er det vi gjør. Det er gøy.

ANNONSE

Åh, knyttet til glutenfri cheddar hvitløk kjeks / mini scones oppskrift jeg påpekte på Thanksgiving, jeg skal piske opp en ekstra batch denne helgen (vri min arm, hvorfor ikke du?!) Så vel som ta Noen bilder så vel som notater underveis. Så publiserer jeg det senere denne uken. Det er, hvis jeg ikke passerer ut fra smør og ost-indusert ekstase, hahaha!

På denne ukens lesing …

Din Mariah Carey Fun Sannhet for dagen: Mimi bruker aldri rød leppestift i julen! ? Hennes makeup artist Kristopher spenne utnytter denne skyggen i stedet.

Jeg tror alle av oss kravet til å male våre nagler marineblå!

HERREGUD! Forstod du at press-på tå neglene var en ting?!

“Hun stjal katten min. Hun ønsker ikke å returnere den. ” <--------- um, uhøflig! Snakker om katter, åpenbart at kattunger bruker meows som et verktøy for å manipulere deres mennesker. Som en Bonafide Crazy Feline Lady, kan jeg si at dette er 100% sant. En hudlege samt en kosmetisk kjemiker debunk 19 hudpleie myter. Vi støt dette på gjenta på Thanksgiving! La oss få denne feiringen startet. Jeg skriver ut som dette. JA ANNONSE Jeg håper resten av helgen din inkluderer moro og ideelt, yummy leftovers! Din vennlige samfunn appellavhengige, Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *