Makeup og Beauty Blog Monday Poll, Vol. 513


Så … Hva er mandagsundersøkelsen?

Vel, det er ikke akkurat en meningsmåling. Det er mer av en stadig utviklende (devolving?), Noe tilfeldig liste over spørsmål jeg har satt ut til leserne hver mandag morgen for de siste 11 (!) Årene. (Det er som en kickstart for hjernen din.) Jeg har alltid hatt glede av å lese svarene dine i kommentarene, og jeg håper du liker å lese min.

1. Du får sjansen til å spille enten helten eller skurken i et stort filmbilde. Hvilken rolle velger du?

Ooh! Villains har vanligvis bedre hår og sminke og kostymer. og snappier en-liners. men jeg ville gå med helten fordi jeg skal gå videre og anta at filmen kommer til å bli en blockbuster hit, og jeg foretrekker å ikke ha fremmede som ikke kan skille mellom meg og karakteren roper på meg offentlig for ingen god grunn.

Dypt ned i hjertet mitt, ville jeg alltid lure på hva det ville vært å spille? Villain, fordi det ville vært den rollen jeg virkelig ønsket …

ANNONSE

2. Hva er den siste skjønnhetsrelaterte tingen du gjorde?

Jeg trimmet bare neglene mine med en nagelklipper, og jeg har ikke ordene for å nøyaktig beskrive den rene størrelsen på min lettelse akkurat nå. Jeg kan ikke stå den når neglene mine er til og med en mikrometer for lenge. Kort, kort, kort er den eneste måten jeg kan gjøre det gjennom livet.

3. Vil du heller ikke spise noe annet enn rå selleri i en uke, eller ren, kald tofu? (Og du må velge en. Du kan ikke velge “verken”) Merk: Husk at du ikke kan kle på maten din heller. Ingen accouterments som peanøttsmør, kremost, sauser, salt, pepper, krydder, og ingen blanding den i glemsel i en Vitamix. Ingenting. Bare vanlig gammel selleri eller kulde-@ ss tofu.

EEEGH. Ok … Jeg ville gå med tofu. Jeg tror jeg vil fortsatt være sulten hele tiden, men jeg vil nok være mindre sulten enn jeg ville spise noe annet enn selleri.

4. Hvis du kunne velge å gjøre noen sminke i verden, hvis sminke ville du gjøre?

Hmm … det er fortsatt tidlig, og jeg har ikke fått nok kaffe ennå, så jeg føler meg ikke spesielt dyp eller filosofisk akkurat nå, men jeg sier … Pat McGrath? Den ene gangen jeg møtte henne, virket hun ganske fin, så jeg tenker at hun kunne fortelle meg alle ting jeg gjorde feil (eller til høyre), så det ville være en god læringsmulighet.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

5. Vil du helst gå rundt hele dagen, iført ubehagelig undertøy (for å klargjøre, dette ville gjelde for både din bh og din undies), eller med en virkelig plagsom pebble i din sko?

Blærgh, undertøy jeg antar … Jeg kan håndtere dårlig montering bras og undertøy, men en pebble i min sko? Åh, helvete nei. Jeg kan ikke gjøre det!

Glad mandag

Vel, ser ut som om jeg knuser ut den vanntette mascaraen fordi det regner her i Nor Cal (denne av Mac er min favoritt, forresten).

Du har en god dag i dag, ‘k?

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

ANNONSE

Karen.

P.S. Her er spørsmålene å kopiere og lime inn med svarene dine i en kommentar:

1. Du får sjansen til å spille enten helten eller skurken i et stort filmbilde. Which role do you choose?
2. What’s the last beauty-related thing you did?
3. would you rather eat nothing but raw celery for a week, or plain, cold tofu?
4. If you could choose to do anyone’s makeup in the world, whose makeup would you do?
5. would you rather walk around all day long wearing uncomfortable underwear (to clarify, this would apply to both your bra and your undies), OR with a really bothersome pebble inside your shoe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *