Nedtelling til National Lipstick Day 29. juli! Tom Ford MoistureCore Lip Color i Paradiso


Fem flere dager til National Lipstick Day, Lørdag 29. juli
Spørsmål: Hvorfor er ikke hver dag National Lipstick Day? Fordi det burde være. Hver dag bør også være National Tubby Tabby Day, National Donut Day? og National Black Stretchy Pants Day.

Hver. Jævla. Dag.

ANNONSE

Men seriøst (som om), National Lipstick Day? er en ting, og det er nesten her! Det er lørdag 29. juli, og jeg sparker den av ved å ha på seg noen av mine favorittlippier, som denne kutten fra Tom Ford kalt Paradiso, A.K.a. Den nåværende BFF av mitt tørrliste, fordi det er så fuktighetsgivende at jeg føler meg som jeg ‘m står under en tropisk foss når jeg bærer den …

OK, så kanskje det er litt over-dramatisk, men det er virkelig fuktighetsgivende, og se på den drømmende finishen, Ooh-la-la!

Paradiso er en jevn korall fuktighetskrem leppe farge i den firestykke Tom Ford Paradise Capsule Collection, en online eksklusiv tilgjengelig nå.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Fordi det er Tom Ford, må jeg advare deg … ta et dypt pust (* inhalerer skarpt *), fordi det er $ 55.

Jeg vet!

Men det er massivt mer fuktighetsgivende enn de fleste fuktighetsrike leppestifter. Den indre kjernen er fullpakket med potent lidenskapsfruktolje, og den ytre leppefargen inneholder en blanding av melonfruktekstrakt og Murumurusmør.

Smaker og lukter også yummy vanilje.

Velkommen til Creamy Coral P-A-R-A-D-I-S-E.

Den indre kjernen er rik med lidenskapsfruktolje, og den ytre leppefargen inneholder en blanding av melonfruktekstrakt og Murumurusmør.
Paradiso på leppene mine, Tom Ford Cream-farge for øynene i brent kobber på lokkene mine, og Chanel nr. 21 Sunn Glow Les Beiges Blush på kinnene mine
Det starter med et snev av lavt nøkkelglans, men det ringer ned raskt. Etter 15 minutter ser det nesten ut som en leppeflekk … eller som Scarlett Johanssons naturlige leppefarge.

ANNONSE

Jeg har vandret en intens korallrød som dette i årevis. Yay, endelig funnet det! Takk, Tom, for å gjøre denne jenta et solidt.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *