Jeg vil være din sigøyner med den nye består av for alltid la bohème samling


gjør torden bare når det regner? Er spillerne bare som deg når de spiller?

Utmerkede spørsmål … men jeg vet ikke. Det jeg forstår er dette: Hvis jeg bruker noen form for mye mer tid med den nye, består av for alltid La Bohème-kolleksjonen, kan jeg bli til 1977 Stevie Nicks!

ANNONSE

Som ville være litt kult.

Men først … hvor har jeg satt mine rykter åtte spor? Åh, det er det! best ved siden av den streaming maxi kjole.

De fire stykkene i den nye 1970-tallet inspirerte samlingen av sminke for lepper, så vel som øyne, viser noen av de myke farger, sterke utskrifter, samt streamingmaterialer som nylig har gjort bølger på bane for våren 2012.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Carefree Charming Rebels, Kontroller dette ut: Den begrensede utgaven Launch, som bare twirled i Sephora-butikker, så vel som å omfatte for alltid butikker, spotlights Eyes med Mufes førsteklasses Baked Eyeshadow Palette, La Bohème ($ 39), så vel som en Ny Matte Brown Aqua Eye Pencil ($ 18) kalt Gypsy.

Lepper på samme måte slappe av med to nye rouge artist naturlige leppestifter – en, en iriserende peachy beige kalt bohème, så vel som den andre, en rødaktig koral kalt folk ($ 19 hver).

Jeg har evalueringer så vel som ser lined opp, men her er noen bilder for å få appetitten din …

Ok, glimmer og myk struktur av de bakt øyenskygge? Wow! Noe forteller meg at paletten kommer til å være en må-ha.

Aqua Eye Pencil i Gypsy samt La Bohème Palette

Rouge artist naturlige leppestifter i bohème (venstre) så vel som folk (høyre)

Begrenset utgave emballasje!

Twatches of the La Bohème kombinasjon bakte øyenskygge

Fra venstre: Aqua Eye Pencil i Gypsy, Rouge Artist Natural Lipstick i Bohème så vel som Rouge Artist Natural Lipstick i Folk

Hva tror du? Så langt jeg elsker disse fargene.

Ikke at jeg krever noen type mye mer TV i mitt liv, men …

Ser du Anthony Bourdains nye show, layover, på reisekanalen? Han tilbringer 72 timer i en by som sjekker ut noen av de forskjellige tingene å gjøre, så vel som steder å spise mens han henger ut med regionale folk, så vel som en av de tingene jeg liker om, er det at Bourdain vanligvis går utenfor banket banen .

For den siste episoden gikk han til Los Angeles, så vel som tilbrakte en klump av tid på å spise i Koreatown. Nå er jeg bøyende bibimbap! Det er en ris bolle måltid generelt laget med veggies, chili pepper pasta samt et stekt egg og / eller skiver kjøtt på toppen. Siste gang jeg hadde det var i Hawaii for et par år siden, men hvis jeg lukker øynene, kan jeg fortsatt smake det nå …

Damn disse PMS cravings.

ANNONSE

Håper du hadde en flott dag i dag. Fredag ​​er rett rundt hjørnet.

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *