FDA OKS 1. øyenvippe medisiner Latisse


Hvis du kan få vesentlig lengre, tykkere, mørkere lashes, men prosessen risikerte permanent mørkere irisene dine, vil du fortsatt gjøre det?

Tidligere denne måneden godkjente FDA den ekstremt aller første medisinen for å utnytte å fremme øyenvippeveksten, ifølge Allergan, virksomheten som gjør stoffet.

ANNONSE

Latisse, som tilbys av resept i 2009, inkluderer nøyaktig samme aktive komponent i glaukommedisinen Lumigan, som også er laget av Allergan.

Eyelash-veksten har lenge vært en forstått sidepåvirkning av Lumigan, så Allergan skjønte at de ville dra nytte av bivirkningen, repurposing Lumigan som Latisse.

Mens Lumigan er en eyedrop, blir Latisse dabbed langs lashlinjen på de øvre øyelokkene, hvor det går på jobb som fremmer lengre, tykkere, mørkere lashes.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Hvor bra fungerer det?

Allergan erklærer at Latisse-individer kan forvente lengre, fyldigere så vel som mørkere øyenvipper i litt som åtte uker, med fulle resultater i 16 uker, samt en medisinsk forskningsstudie, inkludert 278 voksne kunder (her er produktinformasjonen PDF) rygger opp krav.

Etter 16 uker så deltakerne i rettssaken en typisk på 25% lenger så vel som 106% tykkere lashes enn før. Dessverre, når behandling stoppet, begynte virkningen å avta, med øyenvipper sakte tilbake til typisk som nye vokste inn.

En sidekonsekvens med noen bivirkninger …

Tilbake til bivirkningene, har Latisse noen doozies verdt å nevne. Produktet kan forårsake mørkning av øyelokkene, en potensielt reversibel tilstand, men enda verre, det kan gjøre at irisene dine blir brune (irispigmentering), så vel som om det skjer, det er sannsynlig å være permanent.

Virksomheten sier at medisinen også kan fremme hårvekst på hudområder som er tilgjengelige i regelmessig kontakt med Latisse. Merk deg selv: Ikke blot Latisse på overleppen din, lol!

Ifølge Allergan ble Latisse godt tolerert i sine medisinske studier, med de mest typiske sidekonsekvensene som øyet rødhet, kløende øyne, samt hudhyperpigmentering.

Jeg planlegger ikke å teste Latisse, men jeg vil gjerne høre fra noen som gjør det.

ANNONSE

Utover dets bruk av kosmetiske grunner kan medisinen være en betydelig hjelp til folk som har mistet sine lashes til sykdom eller kjemoterapi.

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *